GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 4 de setembre del 2023

Test d'intel·ligència - 007 [E03]




TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. L'ENHORABONA A " Carme Rosanas "

8 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Bon dia i bona setmana, Mc.
A mi em sembla que els que no són vàlids són el c i l'e.

sa lluna ha dit...

També penso com la Carme, les peces que no encaixen són: "c" i "e".

Segueixo donant voles a l'anterior...

Aferradetes, Mac.

artur ha dit...

Jo diria la b i la c, que no mantenen l'alineació de les ratlles interiors com en la figura sencera.
Sort :)

McAbeu ha dit...

CARME: Molt bé. Les peces C i E són les que no necessitem per recompondre el rombe. T'emportes el rètol vermell. Felicitats i molt bona setmana també per a tu!


SA LLUNA: Exacte, el d'avui ja està perfectament enllestit. L'anterior sembla que costa una mica més, però jo no perdo les esperances que surti a la llarga. De vegades, només és qüestió de deixar-ho reposar un temps. Abraçades!!


ARTUR: No va per aquí. L'"estampat" de les peces no té cap influència per a trobar la solució. El que importa és la seva forma i com (i quant) les hem de girar perquè encaixin dins la primera.

Pons ha dit...

Ahir a la tarda volia contestar, però el formulari dels comentaris no em reconeixia, i no tenia temps per barallar-me, i després ja me'n vaig oblidar totalment. El que volia escriure és:

Hauria d'agafar el paint i ajuntar peces per comprovar-ho, però mandra, però a mi em sembla que el C el E em fan nosa pel rombe, faria servir el F com a base, i li enganxaria pel costat el B i el D.

McAbeu ha dit...

PONS: Blogger cada cop va pitjor i es veu que ja ningú es molesta en arreglar-ho. Que t'hagis de barallar per poder comentar correctament identificat és la seva última gràcia... fins que s'espatlli alguna altra cosa.

La teva resposta és ben correcta. Com que això del Paint (bé, jo vaig fer servir el Gimp) ja ho vaig fer jo et puc confirmar amb dades que, efectivament, per muntar el rombe hem de capgirar la peça F (girant-la uns 172°) i posar-la a la part superior dreta de la figura A. La peça D (girada uns 39°) anirà a la part superior esquerra i a sota d'aquesta posarem la B (girada uns 138°). Així tindrem el rombe complet i, per tant, els fragments C i E són els que ens sobren.

Pons ha dit...

He descobert que el formulari de blogger et deixi comentar amb el teu nom depèn de diversos factors, del navegador que facis servir, de les vegades que refresquis la pàgina, de la força amb què prems el botó "Publica", i sobretot i molt especialment de com bufi el vent. Ja ho veus, tota una ciència.

Ah veus, sent sincer jo no vaig pensar que s'haurien de girar tant les peces, en la meva imaginació les peces encaixaven bastant bé sense marejar-les, potser haurien calgut alguns cops de martell per adreçar-les, però per nassos que haguessin acabat fent el rombe.

McAbeu ha dit...

PONS: Jo, habitualment, faig servir Chrome en finestra d'incògnit i en aquest cas, ni que estigui amb la sessió iniciada, no em reconeix mai. Però no només a Blogger, des de fa un temps tampoc a WordPress.
Ara bé, passant a la finestra normal no he tingut mai cap problema en aquest sentit i sempre he pogut comentar. Sé, però, que altres comentaristes que entren amb la sessió iniciada en finestra normal això no els funciona i apareixen com anònims. Com bé apuntes, deu ser cosa de com bufi el vent.

Cert, a mi també em va passar el mateix perquè a priori sembla que la peça F es pot fer servir tal com raja, però va ser quan ho vaig voler comprovar que em vaig trobar que s'havia de capgirar gairebé del tot perquè encaixés el puzle... sense haver de fer servir cap martell, em refereixo. ;-)

Publica un comentari a l'entrada