GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 23 de desembre del 2020

Passatemps Nadalenc i BONES FESTES!!


Tot i que aquest 2020, les Festes Nadalenques seran (per força) ben diferents de les que estem acostumats, he volgut mantenir la tradició d'aquest blog i proposar-vos igualment algun passatemps adient a aquestes dates.

Enguany us porto un senzill puzle fet a partir d'una figura del pessebre, per si teniu ganes de trencar-vos-hi la closca (una mica).

Podeu deixar les vostres solucions als comentaris i, a canvi, us podeu emportar una d'aquestes xocolatines ad hoc que us ofereixo seguint una altra tradició, la dels Calendaris d'Advent i dels posts nadalencs de la Catosfera. Espero que us vinguin de gust. ;-))


Aprofito per desitjar-vos un
MOLT BON NADAL

12 comentaris:

Pons ha dit...

Aquest post no pertany al calendari d’advent? Ah, que ja no existeix...
Potser que falti la 4D? I es repeteixi la 2B?

sa lluna ha dit...

Per trencar-me la closca hi passaré un altre moment, amb el permís d'en Pons.😉 Ara he passat per desitjar-te unes bones festes i emportar-me un parell d'aquestes xocolatines que tenen molt bona pinta. Gràcies!

Salut, Mac.🌠

xavier pujol ha dit...

S'ha perdut la cua del camell. La repetida no la trobo...
Bon Nadal a tu i a tots els visitants del teu blog.

Carme Rosanas ha dit...

Falta la 3E que com diu en Xavier és la cua del camell.

La repetida és la 2B com diu en Pons... arribo tard, però he pogut jugar, abans de mirar els comentaris...

Bon Nadal, Mc!!!

M'enduc el rei negre, perquè té la xocolata més negra!!! Boníssim!!!

Sergi ha dit...

He volgut mirar-me el puzle sense llegir abans els comentaris, per pensar una mica de bon matí. S'ha perdut el cul del camell, i s'ha repetit el seu clatell! E3 perduda C4 i E2 repetides.

Que tinguis molt bones festes, Mac! No agafo piruleta que ja vaig menjar prou ahir a la nit, i avui continuem.

Assumpta ha dit...

M'has fet recordar el Calendari d'Advent!!
Aquesta porqueria de 2020 fins i tot s'ha endut això...

rits ha dit...

Molt bones festes, Mc!!!!

McAbeu ha dit...

SA LLUNA, XAVIER, CARME, XEXU i RITS: Moltes gràcies pels vostres desitjos de bones festes. Ho han estat, donades les circumstàncies, i espero que per a vosaltres també. :-)

PONS i ASSUMPTA: M'agrada aprofitar aquests posts nadalencs del XAREL-10 per fer un petit homenatge al blog del Calendari d'Advent que recordem com una part d'aquella bona època de la Catosfera que ja no hi és (i, en aquest cas ASSUMPTA, no podem culpar el 2020 perquè el blog del Calendari ja fa un parell d'anys que "falta") però no val la pena posar-nos nostàlgics. En comptes de pensar en els blogs que ja no hi són, millor que aprofitem els que encara rutllen... de moment. ;-)

Per tant, el que ara toca és comprovar les vostres respostes al puzle-enigma i confirmar el que ja sabeu, que el solucioneu perfectament:

- La peça perduda és la E-3 [XAVIER, CARME, XEXU]

- La peça repetida és la B-2 que apareix per duplicat a les caselles C-4 i E-2. [PONS, CARME, XEXU]

Enhorabona als quatre i gràcies per jugar. :-)

Assumpta ha dit...

Sí, de fet EL CALENDARI D'AVENT no era "meu", era de la MIREIA, jo mirava d'ajudar i animar la gent a participar i, de fet, m'agradava.
Podríem dir que no el sentia com a un "Fill" però sí com a un "Nebot" hehehe... Imagino que ara que la MIREIA ja té un nen de veritat, el temps lliure li deu haver minvat molt.

Jo l'any passat no estava massa bé anímicament i aquest any... pffff...

De totes formes, sempre li podríem tornar a donar vida. Encara som joves :-D

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Tal com està tot per aquí, no sé si funcionaria un possible intent de ressuscitar el blog del Calendari. Per molt joves que siguem (que ho som :-D) prou feina tenim a mantenir mitjanament actius els nostres propis blogs. 

Assumpta ha dit...

Ara que no ens veu ningú... Jo ja n'he fet 59... L'any que ve en faré 60!!... NOOOOOOO!! Què dic l'any que ve... AQUEST ANY (el desembre, però aquest any)...
I no hi ha res a fer, eh? El temps no pot anar enrere... o, en cas que pugui, jo no sé com es fa :-D

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: El temps passa inexorable i anem comptant anys, ens agradi o no. Ara bé, deixar de comptar-los encara és pitjor, eh! :-))

Publica un comentari a l'entrada