GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 16 d’octubre del 2020

Joc de Ment - 025

LA CARTA REVELADA ALS ULLS



- Una baralla de cartes.



Aquest joc no requereix cap preparació prèvia.



El mag entrega la baralla a un espectador perquè comprovi que són cartes normals i les barregi tant com vulgui. Quan ha quedat satisfet, el mag recupera la baralla i se la col·loca a l’esquena girant-se també ell al mateix temps. Per tant, en aquest moment les cartes queden a la vista de l’espectador damunt les mans del mag que està d’esquena.

El mag demana ara que l’espectador s’emporti unes quantes cartes (les que vulgui) en un paquet que ha d’aixecar i girar cap a ell per veure la carta de sota, la de tall. Per comprovar que se segueixen les seves instruccions, el mag es gira un moment i li recorda a l’espectador que s’ha de fixar bé en aquesta carta de tall que només ha vist ell i que ha sortit per pura casualitat quan ha tallat la baralla per on ell ha volgut.

El mag torna a girar-se i, per acabar, demana a l’espectador que torni a posar el seu paquet de naips allà on era al principi; és a dir, damunt la resta de la baralla que encara té a la seva esquena. Una vegada la baralla queda completa, el mag iguala les cartes i les talla, a cegues, un parell de vegades perquè no quedi cap dubte que no pot saber on ha quedat la carta incògnita.

Certament, sembla que en aquestes condicions el mag no pot saber quina és la carta que ha vist l’espectador però tothom sap que l’última imatge que hem vist queda retinguda, per uns instants, a la nostra retina i, efectivament, al mag només li caldrà mirar fixament els ulls de la seva víctima mentre repassa un a un els naips de la baralla per descobrir la carta amagada.





10 comentaris:

Pons ha dit...

El truc no està malament, però si et busques algun còmplice que distregui a l'espectador mentre et fixes en la carta de sota i mentre la mous la carta clau, no fos cas que algú estigui massa pendent de la baralla.

McAbeu ha dit...

PONS: Si amb un còmplice que distregui et refereixes a la noia del truc de màgia del teu post d'avui, aleshores no caldria ni que et giressis per fer el joc sense perill que ningú descobrís la trampa. :-DD

xavier pujol ha dit...

Amb preparació prèvia o sense, no em veig capacitat per descobrir la carta per molt que miri els ulls.

McAbeu ha dit...

XAVIER: No te'n fiïs gaire d'això de mirar als ulls, si vols anar sobre segur millor que apliquis el truc que s'explica al final del post. ;-)

artur ha dit...

Ja em semblava que això de mirar els ulls , era una mica de trampa !....o el mag té vista d'àliga ! ;)
Salut !

McAbeu ha dit...

ARTUR: Mirar fixament els ulls d'algú pot tenir la seva màgia... però per fer amb èxit aquest joc de màgia cal alguna cosa més. :-D

sa lluna ha dit...

Tot i així has de ser molt espavilat i, sobretot, molt ràpid... prefereixo seguir creient en la màgia.◠‿*

McAbeu ha dit...

SA LLUNA: Hi estic ben d'acord. Saber que hi ha truc no ens ha d'impedir creure en la màgia. :-)

Sergi ha dit...

I si el tall a cegues que fa justament és entre la carta triada i la carta clau...?

McAbeu ha dit...

XEXU: Com que els talls no varien l'ordre de les cartes, en el cas que passes això que comentes la carta clau quedaria en un extrem de la baralla i, per tant, la carta incògnita seria la de l'altre extrem.

Publica un comentari a l'entrada