GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 15 de maig del 2020

Joc de Ment - 020

LES PARELLES REIALS



- Una baralla de cartes



Aquest joc no requereix cap preparació prèvia.



Per començar el joc, el mag obre la baralla de cartes per extreure'n, d'un en un, els quatre Reis que anirà deixant en una pila sobre la taula. Seguidament, repetirà el procés per treure els quatre naips corresponents a les Dames que deixarà també sobre la taula en una pila diferent.

Una vegada hem creat aquests dos munts de quatre cartes, es procedeix a girar-los perquè els naips quedin cara avall i a unir-los, posant un dels munts sobre l'altre, per formar una única pila de vuit cartes. Sense aixecar aquestes cartes de la taula, es demana a un espectador que talli i completi el munt totes les vegades que vulgui per aconseguir, d'aquesta manera, que els Reis i les Dames quedin barrejades aleatòriament.

Quan l'espectador consideri que la barreja és suficient, el mag agafarà el paquet de vuit cartes i se'l posarà a l'esquena. Immediatament i sense mirar en cap moment les cartes, en traurà dues que llençarà, cara amunt, sobre la taula. Sorprenentment, aquesta parella estarà formada per un Rei i una Dama del mateix pal. Però això no s'acaba aquí perquè el mag continuarà l'efecte amb les sis cartes que li queden a l'esquena aconseguint, sense cap error, que cada dues cartes que posi sobre la taula formin la correcta parella reial que correspon a cada pal.




6 comentaris:

xavier pujol ha dit...

En veure això de les parelles reials he pensat en altres parelles reials.
Joan Carles + Corina.
O bé Joan Carles + Sofia.
La solució seria un trio?

McAbeu ha dit...

XAVIER: Aquestes parelles reials que dius, estan més barrejades que les de les baralles de cartes. :-D

Sergi ha dit...

Però a veure, quantes mans tenen els mags dels teus jocs de ment??

McAbeu ha dit...

XEXU: T'he de confessar que la primera vegada que vaig llegir aquest truc vaig tenir el mateix pensament que tu expresses. Em va semblar que per reeixir amb la part que el mag ha de fer darrere l'esquena es necessita, almenys, una mà suplementària. :-DD (però no és així, eh. Ho he provat i amb les meves dues mans de sempre me n'he sortit prou bé)

Pons ha dit...

A casa meva tallar i completar no es barrejar aleatòriament

McAbeu ha dit...

PONS: A casa teva esteu en el cert (en aquest tema, almenys) perquè aquest truc es basa precisament en l'aparença que estem barrejant les cartes aleatòriament quan, de fet, no és així.

Publica un comentari a l'entrada