GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 26 de novembre del 2014

665.- Accident al riu

665.- Un mut, un cec i el fill petit d'aquest últim estan passejant pel costat d'un riu quan, de sobte, el nen que caminava una mica avançat cau a l'aigua. El mut ho ha vist però, com que no sap nedar, ha d'avisar al cec per a què aquest pugui salvar al seu fill. Com pot fer-ho?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Pons007 "

13 comentaris:

Sergi ha dit...

No caldria que s'hi esforcés gaire, el nen no és ni cec ni mut, pot cridar el seu pare perfectament per guiar-lo d'on l'ha de treure.

Anònim ha dit...

Si suposem que el nen no pot dir res perquè s’està ofegant i té la boca plena d’aigua. Que el mut li faci una empenta al cec quan aquest passi pel costat del riu on està el nen.

Sergi ha dit...

Tu el que vols, Pons, és que pillin dos en comptes d'un.

Lluna ha dit...

No sabem si el nen sap nedar, potser només cal que el mut s'acosti a la vora del riu i l'ajudi a sortir... :)

Bon dia nois!!
Bon dia Mc!!

Assumpta ha dit...

Ostres, si la pregunta és exactament aquesta, i sense truc, "com pot avisar el mut al cec", doncs... ni parlant, mi per mímica, ni per escrit... Deu ser facilíssim però... ostres, ostres... mmmmm... Pobre nen! :-P

Pauiprou ha dit...

Pot avisar al germa gran, es a dir el fill gran del cec. Si hi ha un fill petit, hi deu haver un fill gran.

Pauiprou ha dit...

El nen petit sap nedar perfectament, n'hi va ensenyar el seu pare.

jomateixa ha dit...

Jo també espero que el nen sàpiga nadar, perquè encara que el cec es tiri... cap a on anirà? a menys que el nen vagi cridant per orientar-lo.
Uix, aquesta endevinalla provoca angoixa!

McAbeu ha dit...

Com molt bé apunta l'ASSUMPTA, el que ens demana l'enigma no és com salvar al nen sinó que expliquem com s'ho fa el mut per avisar al cec de que el seu fill ha caigut a l'aigua.

En PONS és l'únic de vosaltres que contesta aquesta pregunta ben concreta. Ell ho fa amb un mètode força expeditiu marca de la casa (a empentes) i el LLIBRE opta per un que no ho és tant (El cec no hi veu però si que hi sent per tant ja haurà sentit al seu fill caient a l'aigua, l'únic que ha de fer el mut és acompanyar-lo al lloc exacte per poder salvar al nen.), però malgrat això s'emporta el rètol vermell. Felicitats!! :-))

Assumpta ha dit...

Darrerament en PONS està on fire... impressiona i tot :-DDD

Anònim ha dit...

Soc tan bo que fins hi tot jo mateix em sorprenc XD
Tal com diria el Dr Slump "De vegades m'espanto en veure la genialitat que tinc dins meu, no sé que passaria si arribés a caure en males mans."

Assumpta ha dit...

T'entenc... molt sovint sento el mateix ;-)))

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA i PONS: Com que ja us ho dieu tot vosaltres, el LLIBRE (que és genial com ell sol) no hi vol afegir res més. ;-DD

Publica un comentari a l'entrada