GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 26 de maig del 2014

616.- Un problema ferroviari

616.- Un tren surt de Barcelona amb direcció a Saragossa al mateix temps que un altre surt de València en direcció a Madrid. El primer és un AVE amb una velocitat mitjana de 300 km/h però que avui ha tingut una avaria que l'ha fet estar 25 minuts aturat a la meitat del trajecte que en total és de 315 km. El segon, per fer 315 km tarda normalment 2'5 vegades més però avui ha millorat el seu registre en un 12%. Amb aquestes dades, podeu calcular on es creuaran?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Pons007 "

9 comentaris:

Anònim ha dit...

amb aquest recorregut i comptant la xarxa radial i centralitzada espanyola no es creuaran pas

Assumpta ha dit...

Doncs estic totalment d'acord amb en PONS... fan diferents camins: De Barcelona a Saragossa i de Madrid a València no hi ha forma de trobar-se... clar que el PP sempre es podria inventar una ruta on tot hagués de passar per Madrid (que, de fet, segur que ho tenen pensat) llavors les coses podrien canviar.

Acompanyo mapa on es veu clar:

http://notasdelectura.files.wordpress.com/2010/04/espana.jpg

MISSATGE PER EN PONS.- Noi, no puc entrar a comentar al teu blog. Estic farta, avorrida i deprimida. Et volia deixar un missatge dient que el teu relat de la Underwood m'havia agradat molt, que em va fer riure i que em vaig sentir una mica identificada amb allò de voler posar una sangria al principi de paràgraf i que el processador t'ho mogui tot hehehe... però no va acceptar el meu comentari... només vol que contrasenyes de l'any de la catapúm, de quan vaig intentar obrir un WordPress i que ni recordo ni res... Ho sento.

Lluna ha dit...

Segurament a Terol o per allà a la vora, per allò de tb existe... :P

Hehehe Molt catxondo el LLIBRE, Mc!!

Bon dia pons i Assumpta!!
Bon dia Mc!!

Anònim ha dit...

MISSATGE PER L'ASSUMPTA: Pots comentar sense el compte de wordress, posant nom i mail com fa molta gent ;)

PD: Ja veig que ets igual que el meu escriptor xD

McAbeu ha dit...

Per molts càlculs que fem, està clar que aquests trajectes, creuar-se (el que es diu creuar-se) no es creuaran mai. Així que en PONS l'encerta a la primera. Felicitats!! :-))

PS1: És ben cert, LLUNA, que el LLIBRE té un punt de la broma... sempre dins la seriositat que el caracteritza, és clar. ;-DD

PS2: Estic molt content, ASSUMPTA i PONS, que el XAREL-10 serveixi per intentar arreglar els vostres problemes de comunicació. ;-))

Assumpta ha dit...

MISSATGE PER EN MAC.- Gràcies, MAC, per establir ponts de diàleg ja que els "Pons" normals no em funcionen a cal PONS :-DDD


MISSATGE PER EN PONS.- Vaig a provar-ho, però diria que ja ho he intentat mil vegades i no em deixa. El teu blog només "em veu" i ja diu "Ostres l'Assumpta... calla, que riurem... aquesta tia una vegada es va fer un blog de WordPress i després el va tancar... ara em revenjaré i li demanaré la contrasenya hahahahaha"

Assumpta ha dit...

Ja he descobert com entrar al blog d'en POOOOOONS!! hahahaha mentint com una bellaca sobre la meva adreça de correu electrònic!! :-DDDDD

Hahahaha :-DDD

(En el fons és trist que, quan posava l'adreça veritable no em deixés passar perquè els hi constava com a antiga usuària del punyetero WordPress i em demanés la contrasenya... Anant amb la veritat per davant em negava l'entrada, amb mentides ho he aconseguit... snif)

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Podem considerar que, en aquest cas, és una mentida piadosa i per una bona finalitat. ;-))

Assumpta ha dit...

Hahahahaha gràcies, MAC, per tranquil·litzar-me la consciència ;-))))

Com diuen els petits "No era una mentida, que era una broma!" :-DDDD

Publica un comentari a l'entrada