GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimarts, 18 de març del 2014

Endevinalla 548

E548.- Té coll i no té cap, / té boca i no té dents, / té braços i no té mans, / té ventre i no té budells / i té cul i no té forat.

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Carme "

7 comentaris:

Assumpta ha dit...

Un porró?
Un càntir?

Carme Rosanas ha dit...

Una gerra amb dues nanses...

Assumpta ha dit...

Hola, CARME! Sí... lliga més la teva gerra... el que passa és que el porró que jo volia dir, era un porró especial amb nanses, eh? que consti!! :-DD

sa lluna ha dit...

Arribo tard, com sempre ;)

Bona nit, nines!!
Aferradetes, Mac!!

Anònim ha dit...

Segurament serà un d'aquells trastos antics que ja no es fan servir que li agraden tan al LLIBRE. Molt possiblement algun objecte que com a molt des del principis del segle passat que ja pràcticament ningú fa servir. Pràcticament, una paraula d'aquelles que està al diccionari més aviat com a part de la història que no pas per res més a part de servir com a resposta a endevinalles. Ves a saber, potser una àmfora.

McAbeu ha dit...

No et dic que no tinguis raó, PONS, però no em neguis que és d'agrair aquest esforç que fa el LLIBRE perquè no oblidem aquestes paraules històriques, oi?. ;-D

Pel que fa a l'endevinalla d'avui, tots heu vist per on anaven els trets i us hi heu apropat força. Un de vosaltres però fa diana encertant la solució exacta del LLIBRE. Es tracta de la CARME que s'emporta el rètol vermell per dir: la gerra. Felicitats!!

Carme Rosanas ha dit...

:DDDD ja era hora que n'encertés alguna!!!

Publica un comentari a l'entrada