GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 26 de març del 2014

601.- Mai neva a gust de tothom

601.- Després d'una forta nevada en Pol surt de casa i observa que al seu jardí hi ha el doble de neu que al jardí del seu veí. En Pol no se'n sorprèn gens, per què?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Pons007 "

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Perquè el jardí del Pol es el doble de gran que el jardí del seu veí ^^

Lluna ha dit...

O si es igual la meitat està cobert :P

Bona tarda pons!!
Bona tarda Mc!!

jo rai! ha dit...

O bé el núvol s'acabava just a la tanca entre els dos jardins?

A mi el primer que se m'ha acudit era que el jardí d'en Pol tenia herba i l'altre era de rajola o asfaltat (que hi ha gustos per a tot) però això que sigui perquè és el doble de gran em fa una ceta ràbia.

Carme Rosanas ha dit...

Perquè té una teulada molt pendent i tota la neu de la teulada és ara al jardí. Teulada neta i fora problemes d'humitats!

Sergi ha dit...

Com que ja han dit coses assenyades jo diré que els núvols tenen mania a en Pol, que segurament volien que el jardí del veí lluís més. En Pol espera que aquests núvols no tornin a passar per sobre els jardins d'ell i el seu veí, no són núvols amb prou nivell.

Anònim ha dit...

Si aquest cop em toca compartir rètol amb en Xexu llenço el llibre al contenidor del paper.
Si ets un LLIBRE babaaaauuu
aniràs al contenidor blaaaaauuu

sa lluna ha dit...

Perquè el veí ja havia retirat la meitat?

Per tenir, n'hi ha que tenen de tot i més que tots!! ;)

Bona tarda a tothom!!
Aferradetes Mac :)

Consol ha dit...

Perquè el veí ha tret neu a paletades i les ha llençat al jardí del Pol. A en Pol no li ve de nou perquè sempre fa el mateix.

Assumpta ha dit...

Perquè ha nevat dos dies seguits i ahir el veí va netejar el seu jardí i en Pol no, per tant se li ha acumulat la neu :-P

Tot i així crec que la resposta correcta és la d'en PONS ;-)))

McAbeu ha dit...

Us vull felicitar, una vegada més, a tots per les bones respostes que heu donat (fins i tot les poc assenyades ;-D). De veritat que això és el que m'agrada més dels enigmes laterals.

Tots us mereixeu el rètol vermell però ja sabeu que només se l'emportarà qui ha trobat la mateixa solució que té el LLIBRE. I aquesta vegada, ho ha fet, al primer comentari, en PONS (a qui agrairíem que no tornés a parlar de reciclatge quan el LLIBRE estigui a prop. Pot ser de paper però també té sentiments i les amenaces d'anar a parar al contenidor blau l'afecten profundament ;-DDD)

Anònim ha dit...

El LLIBRE em cau molt bé, però últimament, cada vegada que en Xexu feia una matització de la meva genial idea, li acabava atorgant la meitat del rètol vermell i la veritat, no em feia molta gràcia... Per tan, simplement l'instava a pensar-s'ho bé alhora de repartir el rètols compartits, res més. Però cap queixa, rètol sencer per mi :D

Publica un comentari a l'entrada