GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 7 de gener del 2013

487.- Els cadellets abandonats

487.- Han avisat a un veterinari per recollir unes cries de gos que s'han trobat en una cabana abandonada. Quan acaba la feina torna a casa i la seva dona li pregunta per com ha anat el dia, el veterinari respon: “Doncs mira totes les que he pogut agafar, les he deixat anar i les que no he pogut atrapar me les he hagut de quedar”. La seva dona troba lògica la resposta, i vosaltres?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Zel "

8 comentaris:

Assumpta ha dit...

Holaaaaaaaaa!!!

Ostres, anem de tard, eh, MAC? ;-)))

zel ha dit...

Hola també...les puces?

Sergi ha dit...

Jo penso que la cabana és propietat del veterinari. Les que ha agafat, les ha deixat fora, però les que no s'han quedat dins, a la seva propietat.

Carme Rosanas ha dit...

Potser sí que són puces!

Lluna ha dit...

Lògica gens ni mica, però ells deu fer molt que es coneixen i ja s'entenen.
No sé si seran les puces, però si les pilles no es deixen anar, es maten, que si no em piquen!!!

Bon vespre genteta!!

Pilar ha dit...

Paparres?

Assumpta ha dit...

A veure... pensem.

"cries de gos"... no us sona rara aquesta expressió? qui diu "cries de gos"? jo no, desdeluegu, jo diria cadells, catxurrets, catxurrillus, però "cries de gos"... em sembla una expressió sospitosa, però he buscat "CRIA" al DIEC per si volia dir alguna altre cosa i no...

McAbeu ha dit...

El LLIBRE diu que: La dona del veterinari troba lògica la frase del seu marit perquè sap que no està parlant dels cadells sinó de les puces d'aquests. Per tant ho encerten ZEL i CARME, com també PILAR que té la mateixa idea encara que tria una altra bestiola. Felicitats! :-))

La LLUNA no ho veu tant clar, l'ASSUMPTA sospita de l'expressió "cries de gos" (i té tota la raó de fer-ho perquè el truc de l'enigma està en el femení de "cries" i "puces" que permet l'equívoc de l'enunciat, cosa que no passaria si parléssim de "cadells") i en XEXU dóna una solució completament diferent i que, justament per això, a mi m'ha semblat molt bona. Molt bé, també per ells!! :-))

Publica un comentari a l'entrada