GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 24 de març del 2012

Xarel-10 a Reus / Trivial de la Catosfera (BONA NIT I TAPA'T)


En XEXU ja fa alguns anys que celebra els aniversaris del seu blog demostrant-nos que la Catosfera també existeix fora de la virtualitat i ens ensenya les fotos amb els nostres noms o els noms dels nostres blogs que podem trobar pel carrer.

I enguany m'ha fet molta il·lusió que m'hagi trobat a mi, o millor dit al XAREL-10, en aquesta foto que li va passar l'ASSUMPTA. Es tracta d'un restaurant situat al carrer Vallroquetes, nº 6 de Reus i si alguna vegada us hi deixeu caure no us oblideu de dir que hi aneu de part meva. No em coneixen de res, ni sabran de què els hi parleu i per tant segur que la cara de sorpresa que posaran serà digna del millor dels enigmes... i sempre és bo anar escampant enigmes pel món, no? ;-D

Per cert, com he dit en XEXU celebra l'aniversari del seu blog (el 5è) i ho fa amb un concurs que ens fa repassar la història de la Catosfera amb un premi magnífic (un lot de productes de la botiga online ARTESANIA ASSUMPTA - TOT FET A MÀ).
Així que no us ho penseu més, cliqueu la imatge del premi que us poso a continuació i aneu al BONA NIT i TAPA'T a jugar al "Trivial de la Catosfera", teniu temps fins dilluns que ve.


EDITAT EL 27.03.2012:
Doncs una vegada acabat el concurs, us he de dir que aquest magnífic lot fet per l'ASSUMPTA l'he guanyat jo. Com podeu veure AQUÍ. :-))
Estic molt content perquè fer el ple en aquest Trivial que ha muntat en XEXU per celebrar el 5è Aniversari del seu blog ha estat força difícil i ha demanat molta feina... i això ha estat molt bé!!. 
Moltes gràcies pel premi, XEXU!! :-)

EDITAT EL 17.04.2012:
Aquesta tarda, tal com ens explica l'ASSUMPTA al seu blog, ha tingut lloc la Solemne cerimònia de lliurament del premi al guanyador del Primer Trivial Catosfèric Bona nit i tapa’t. Així que ja tinc els regals a casa. :-))


22 comentaris:

Garbí24 ha dit...

be...en tot cas quan hi vagi portaré impresa la teva caràtula de bloc......almenys així potser caurà encara que sigui un xarrup.....
Bon cap de setmana.

Pons ha dit...

i si fem un tracte amb això del concurs del Xexu? jo et dic les respostes que jo se i tu em dius les que tu saps i després ens repartim el premi? t'aviso que moltes tampoc en se xD

McAbeu ha dit...

JOAN GASULL: Tu prova-ho i si et funciona després hi aniré jo. :-D

PONS: No m'acaba de convèncer aquest tracte. És que em sembla que jo si que en sé moltes i, clar, hi sortiria perdent. ;-)

Sergi ha dit...

Si passo per Reus, hi he d'anar! Però pensava que aquí també tindríem barra lliure com en les Zones Mac... llàstima.

Gràcies per la propaganda, ja hi ha uns quants participants que han donat un nombre molt variable de respostes. Però em sorprèn com en sabeu molts, hi ha nivell! Jo que em pensava que es podria guanyar amb 5 o 6 respostes...

McAbeu ha dit...

XEXU: Jo m'ho estic passant molt bé amb el teu joc. Ja saps que et vaig enviar unes primeres respostes però encara no he parat d'investigar. N'hi ha una, sobre tot, que m'està fent sortir fum del cap. N'he trobat una altra possible resposta que també te l'enviaré, a veure si sona la flauta. Però soni o no soni, repeteixo que el millor és el divertit que és fer de "detectiu" i animo a qui encara no s'hi hagi posat que ho faci sense dubtar-ho.

Assumpta ha dit...

Eeeeei, que maco el post!!! Fa goig!! :-))

Fa gràcia veure el Xarel-10 al Xarel-10... és com si fos l'entrada al teu blog! O sigui, si creuem aquesta porta entrarem a un món d'endevinalles i enigmes... com un conte digne de Tolkien, Rothfus, Rowling... ;-)))

En quant al joc, hi ha una resposta que no trobo de cap de les maneres, però també n'hi ha alguna que les he posat ben bé per intuïció, a veure si "sona la flauta" ;-))

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Bon dia Mac. Recordo perfectament quan l'Assumpta va fer aquesta foto. Era l'agost passat i ens va fer molta gràcia. El que no sé si creure'm es que no et coneguin. Ets capaç de ser l'amo i tot, he he.

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: T'imagines que fos veritat això que dius, una entrada real al món virtual. Una cosa com l'andana 9 i 3/4 de l'estació de trens del Harry Potter?. Hauríem de deixar de llegir aquestes coses... :-DDD
I si, ens ho ha posat difícil en Xexu... i per això m'ho estic passant tan bé. :-))

JOSEP LLUÍS: No, si l'amo si que el sóc però com m'ho porta tot una societat fantasma doncs per això no em coneixen... cosa dels impostos, noi! :-DDD
Somniar és gratis, no?. Bon dia per tu també! :-))

Assumpta ha dit...

No em diguis que tu també has llegit els Harry Potter!! :-DD
És genial l'andana 9 i 3/4!! Segur que existeix!
I tant que m'ho puc imaginar l'entrada real al món virtual!! :-DD
Hahaha molt bona la de la societat fantasma!! A veure si t'haurà assessorat l'Urdangarin!! :-DDDDD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: De fet no, no he llegit cap dels Harry Potter's però si que n'he vist alguna de les pel·lícules i quan, parlant de portes màgiques, has citat la Rowling m'ha vingut al cap l'escena en qüestió. :-))
Tens raó, el Sr. Undargarin en això de "fantasmes" segur que n'entén molt... presumptament. :-DD

Mireia ha dit...

Quina gràcia! Tot,el restaurant, el joc d'en XeXu ( que guanyaràs segur) i l'artesania d l'Assumpta. Un post rodó: té de tot!

Assumpta ha dit...

Estava pensant que, més que l'andana 9 i 3/4 també hi lligaria molt la Ronda d'Allà, aquell carreró a Londres, que no tothom pot veure, que s'entra a través d'una taverna, per una paret que hi ha al fons i que tocant la pedra convenient s'obre donant pas a tot el món de botigues dels mags ;-))

McAbeu ha dit...

MIREIA: M'alegra que t'agradi el post. :-))
I en quant al joc d'en Xexu; no sé si el guanyaré segur però que la intenció de guanyar-lo la tinc, no t'ho puc negar. ;-D

ASSUMPTA: Hahaha!! Com sempre et superes a tu mateixa, m'ha encantat aquest recorregut fotograma a fotograma. :-)))

Assumpta ha dit...

Hahahaha és que jo ho imaginava així... Entrar a aquest restaurant, anar al fons, a algun lloc que posi "Reservat al personal" o alguna cosa així i, en obrir aquella porta, trobar-me DINS el teu blog!! :-DDDD

I com és el teu blog? Doncs un lloc molt gran, amb el terra rústic i amb moltes prestatgeries plenes de llibres d'endevinalles i enigmes. Alguns antiquíssims i en diverses llengües. Al mig hi ha una taula força gran i una cadira, bastant espellifada però molt còmoda, on hi ha un vellet que, poc a poc, amb ploma, va copiant a EL LLIBRE (al qual mai s'acaben les pàgines, perquè és màgic) totes aquelles endevinalles i enigmes que va resolent i comprovant.

Al seu costat, fulls i fulls de papers amb quadres, operacions matemàtiques, dibuixos... que va fent per la seva feina.

Damunt la taula, també, en precari equilibri, hi ha catorze agendes de diferents anys, absolutament en blanc.

A la dreta té una tauleta més petita, on hi ha un ordinador, un MAC, amb la part virtual del teu blog sempre engegada.

Al fons hi ha quatre portes de diferents mides i colors, que serveixen per inventar alguns enigmes d'aquells de "quina porta és la que condueix al camí bo?" i coses així. Però són portes reals, per les que s'arriba a diferents llocs de casa teva: la cuina, un comodíssim menjador-sala d'estar amb una televisió on mires els partits del Barça, el teu dormitori, i l'habitació-museu de La Trinca.

Tot és força bonic i acollidor... Avui tens convidats perquè al menjador sento veus que parlen animadament... Jo passo sense fer soroll i me'n torno al meu blog :-DD

Carme Rosanas ha dit...

Mc...un post fantàstic, sense cap dubte...

Tal com fantàstiques deuen ser les teves respostes al Joc del XeXu, després d'investigar tant... he, he, he...

I jo que vaig contestar així en un moment... no n'aprendré mai, Mc! M'hauràs de fer uns cursos d'investigació i de paciència! ;)

Elfreelang ha dit...

Així no és teu i de l'Assumpta el local? magnífic com sempre...les preguntes del Xexu són difícils....segur que les encertes totes!

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Quan hi has vingut tu a casa? :-DDD. Quedes contractada com guionista i/o escenògrafa de "XAREL-10, la pel·lícula". :-)))

CARME: He de reconèixer que m'hi he esforçat molt per aconseguir contestar les preguntes d'en Xexu i no ha estat gens fàcil. En quant a això dels cursos, jo hi estic totalment disposat però em sembla que a tu no et fan falta. :-))

ELFREELANG: Gràcies. Aquest vespre ho veurem! :-))

Assumpta ha dit...

Hehehe oi que ho he descrit bé? :-)))

Em feia gràcia, mentre anava escrivint, anar visualitzant el teu blog per dins :-DDD

Ja em diràs quan comença aquest projecte tan engrescador "Xarel-10, la pel·lícula" (sortirà la María Teresa Campos??) :-P

Sergi ha dit...

Vaja, se m'havia passat aquest post, me'n vaig oblidar després de comentar-lo. Ara ja està tot el peix venut, veig que per aquí tothom et dóna guanyador, però no ho entenc, que has guanyat algun joc algun cop perquè tothom ho tingui tan clar? No n'hi ha per tant. Aviat ho sabrem. El que puc dir és que la majoria de gent que comenta aquest post han participat!

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: La Campos tindrà un paper petit i sense text, no sigui que en digui una de més grossa i haguem de canviar el nom del blog. :-DDD

XEXU: Tu has sentit alguna vegada allò de "agafa fama i posa't a jeure"?. Doncs a mi em passa una cosa així, es veu que ha corregut la veu que en sé d'això dels jocs i dels enigmes... no sé d'on ha pogut sortir un rumor així. :-DD
Clar que, si hem de ser justos, en el teu joc he fet de tot menys jeure que no ens ho has posat gaire fàcil, eh! :-))

Assumpta ha dit...

Aviat tindrà lloc la cerimònia oficial de lliurament del Premi al merescut guanyador!! :-)))

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: No podré anar-hi amb frac que encara no me l'han tornat de la tintoreria però t'asseguro que no hi faltaré (por la cuenta que me trae) ;-DD

Publica un comentari a l'entrada