GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 16 de març del 2012

Fragment Parcial 017


QUIN EDIFICI ÉS?


Malgrat diguin que els preus immobiliaris han baixat bastant amb la crisi, a mi em sembla que ha baixat bastant més el nostre poder adquisitiu. Almenys és el que jo he comprovat, ara que m'he volgut comprar unes quantes "segones residències" i no he pogut.

A l'hora de pagar-les només n'he tingut prou per a una habitació (i de vegades, ni això) de cadascuna d'elles. De totes maneres us les ensenyo igual perquè n'hi ha de molt maques.

No sé si us costarà gaire descobrir a quin edifici pertanyen, però ja sabeu que sempre em podeu demanar alguna pista si trobeu que "és difícil". ;-)

EDITAT el 17.03.12
PISTA: Aquesta sala forma part d'un castell del segle X.

EDITAT el 18.03.12
PISTA: Aquest castell forma part del patrimoni de la Generalitat de Catalunya que va cedir-ne la gestió al municipi al qual pertany. Després d'unes obres de restauració i millora, es va obrir al públic fa menys de 20 anys.

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Jo rai! "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

23 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ai, Senyor!!... Aquest MAC té uns gustos tan especials a l'hora de buscar segones residències!!

Si vas comprant cases "a trossos", al final m'agradaria veure el resultat definitiu de la teva segona residència, amb un tros de claustre, de cel·la... en fi :-DDDD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Si ens hem de fiar d'aquestes imatges, no es pot negar que "vinc de casa bona"... ;-DD

Assumpta ha dit...

I tant!!! :-)))

Ets un milionari una mica excèntric hahahahaha

Sergi ha dit...

Una capelleta, però a saber on deu ser!!

Assumpta ha dit...

Si ningú ho encerta, MAC, demà tindrem pista, oi? És que jo he buscat una mica aquest retaule o pintura... però res de res :-))

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: La tindreu, és clar. De fet ja en tinc una de preparada perquè veig que no hi ha gaire animació per aquest i això vol dir (com tu mateixa expliques) que costa de trobar. Però, com sempre, vull deixar les 24 hores de rigor abans de facilitar-vos la feina no sigui que algú que vingui més tard tingui una inspiració. :-))

Assumpta ha dit...

Sí, clar... això sí, les 24 hores de rigor les esperarem, això ja sé que és de justícia, que no tothom es pot connectar a les mateixes hores :-))

Així ja puc anar tranquil·la a estendre la roba :-DD

El porquet ha dit...

Jo que venia a copiar la resposta d'algun comentarista més llest que la fam i veig que la cosa genera molts dubtes! Personalment... ni la més remota idea!

jo rai! ha dit...

Encara no han passat les 24 hores?????

Em moro d'intriga!

McAbeu ha dit...

JO RAI: Si que han passat, la pista la teniu al final del post des de quarts d'onze. ;-)

Assumpta ha dit...

A veure, diré que és el CASTELL D'ALTAFULLA :-))

Ho dic una mica per lògica, perquè he vist que és de 1059, però ara miro de trobar més dades!! :-))

Assumpta ha dit...

Noooooooo, no, que m'he equivocat, que és del segle X!!

Res, res, torno a començar la recerca...

Assumpta ha dit...

Ostres, però... segle X... i està súper ben conservat... això ha d'estar súper restauradíssim... i aquesta pintura és posterior, evidentment... mmmmmmmmm... busca, Assumpta, busca...

Assumpta ha dit...

Estic trobant coses molt, molt interessants... però de moment no m'hi puc estar més, i suposo que quan torni algú ja ho haurà trobat... però és igual :-) he descobert que a Catalunya (bé, jo crec que sempre ens mostres arquitectura catalana i he estat buscant només al nostre país) hi ha moltíssims castells, molts més dels que jo hagués pogut imaginar, alguns dels quals només en runes ja, tots amb una historia molt interessant. A mi que m'agrada anar saltant d'una cosa a l'altre googlejant és per passar-hi una bona estona! :-))

Assumpta ha dit...

M'hi poso una estoneta més :-))

Assumpta ha dit...

He vist molts castells (bé, no estic aquí des de les 15:38 eh? hehe) però els del s. X no estan en massa bones condicions. He trobat pàgines molt xules que no diré (me les guardo per anar mirant a ratets petits)

Demà nova pista, MAC? :-)))

jo rai! ha dit...

El trobo moooooooooooooolt difícil i sospito que el que passa és que l'auto no vol que endevinem on és perquè no li anem a fer la gorra quan s'hi traslladi...

McAbeu ha dit...

Va, que ja us he deixat una nova pista. A veure si el trobeu! ;-))

jo rai! ha dit...

Ara em sembla que sí!

T'has comprat una habitació del castell de Claramunt?

jo rai! ha dit...

Em feia ballar el cap que a la taula central em semblava veure un senyor amb barba i vaig descartar totes les capelles dedicades a santes. Ara resulta que és una santamargarida i que no porta barba, sinó que pobreta esta 'pixelada'

Assumpta ha dit...

Aissss... ja he fet tard!! :-)

McAbeu ha dit...

Encara tenia pensada una tercera pista: "Aquest castell esta situat daMUNT d'un turó de 461 m., des d'allí té una CLARA visió de la comarca de l'Anoia". ;-D
Però no ha calgut perquè en JO RAI! ja l'ha trobat, com molt bé diu es tracta del Castell de Claramunt (La Pobla de Claramunt - Anoia). Felicitats!!

Assumpta ha dit...

Hehehe bo això del daMUNT i CLARA visió... veig que t'has especialitzat en aquests jocs de lletres! :-DD

Publica un comentari a l'entrada