GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 14 de setembre del 2011

360.- Homenatge a Rex Stout

360.- Nero Wolfe és un famós detectiu privat que no necessita sortir de casa per resoldre els seus casos. Actualment té entre mans l'assassinat d'un milionari mentre caçava als boscos de la seva mansió al camp, tots els sospitosos tenen la mateixa coartada doncs en el moment de la mort estaven en una festa a Nova York i hi ha fotos que ho proven, de totes formes la finca on es va produir el crim és aprop de la ciutat i qualsevol d'ells podria haver marxat de la festa i tornar sense despertar sospites. A les fotos de la festa veiem: 1) La dona del mort que a causa d'un accident porta la cara tapada amb un vel negre, 2) La seva secretària i màxima beneficiaria del seu testament, 3) L'advocat del mort vestit amb una americana i pantalons grisos amb el toc de color d'una rosa silvestre al trau, 4) L'ajudant de l'advocat, un jove impulsiu enamorat secretament de la secretària del mort i 5) Les tres germanes del mort vestides amb uns conjunts esport que no s'adiuen gaire amb l'estil de la festa i que esperaven molt més del testament del seu germà. Vistes les fotografies, en Nero Wolfe ja ha trobat el o la culpable, podries dir tu qui és? (I, si l'has identificat, pots dir també en quina novel·la de Rex Stout es basa l'enigma?)



TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Assumpta "

8 comentaris:

Assumpta ha dit...

Doncs serà l'ADVOCAT... i de passada ha collit la rosa silvestre que porta al trau de l'americana :-D

Jordi ha dit...

Uff!! Això de que la cara de la dona no es vegi fa sospitar, però que les germanes ja sàpiguen el que hi havia al testament, també. Com és que ho saben?

Solució ja!

Assumpta ha dit...

És difícil, MAC... és que jo no he llegit mai cap llibre de Nero Wolfe... He buscat els títols, però no m'inspiren cap pista... Però bé, jo em reafirmo en el pobre advocat :-)

Assumpta ha dit...

La presentació és xula!! :-)) Ja la podrien repetir, que segur que m'agradaria!!
L'actor principal em sona... però ara encara estic més segura de no haver-ho vist mai... és estrany. Si tu ho has vist, i tu ets més jove que jo, com pot ser que jo no ho mirés?

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: No recordo gairebé res de la sèrie però si que l'havia vist, suposo que la feien per TV3 com aquella de l'Ellery Queen que vam comentar en un altre enigma.

McAbeu ha dit...

Bé, com sembla que no surt cap teoria més, dir que la intuïció de l'ASSUMPTA torna a fer el ple perquè ha trobat l'assassí a la primera. Com diu el LLIBRE: L'assassí és l'advocat, la flor que porta al trau no es ven a cap floristeria ja que neix a un arbust silvestre que es troba als sotaboscos, per tant la va collir al lloc del crim i la seva coqueteria l'ha delatat. Aquest enigma es basa en la novel·la “Where there's a will?” (On hi ha un testament? / La dama del velo) publicada l'any 1940 i escrita per Rex Stout (1886-1975). FELICITATS!! :-))

Assumpta ha dit...

Oeeeeeee oeeeeeeee oeeeeee :-DD

Jordi ha dit...

Osti tu, l'Assumpta és una màquina...

Publica un comentari a l'entrada