GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 15 d’agost del 2011

355.- La natalitat a l'illa de l'Escaquer

355.- Una altra llei "estrambòtica" de l'illa de l'Escaquer obliga a limitar la natalitat a un fill per parella i això provoca que a l'illa ningú tingui germans. Pots dir quines altres relacions familiars han desaparegut?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Xexu i Yáiza "

18 comentaris:

Sergi ha dit...

De moment se m'acudeixen els cunyaaaaaaaaaaa-a-a-ats!

Yáiza ha dit...

I a part dels cunyats, que diu el XeXu, desapareixeran també els oncles, ties i els cosins germans. I a llarg plaç (si la llei és nova), no hi haurà oncles-avis, ni ties àvies, ni cosins segons, tercers, quarts, etc!

Assumpta ha dit...

Ostres tu, que avui és dilluns!! clar, jo pensant que avui no hi havia endevinalles!! :-D

Assumpta ha dit...

Prova:

Hola MAC, és que tinc problemes per deixar comentaris a alguns blogs i com abans aquí si que he pogut comentar, doncs faig una prova a veure què passa :-))

Elfreelang ha dit...

suposo que si no hi ha germana ni germanes tampoc hi haurà tiets ni tietes ni cosins ni cosines...ni cunyats ni cunyades....o si?

Carme Rosanas ha dit...

No, Mc, ni són hores de despertar-me, ni són hores de venir a jugar... ;)

Però no em sembla pas massa tard per enviar-te una abraçada.

jomateixa ha dit...

doncs, crec que ja està tot dit...

formiga ha dit...

Ai, es perden el millor d'aquest món, les relacions de germandat i totes les derivades. I és clar tampoc hi haurà AVIS NI ÀVIES, que en el meu formiguer són els encarregats de transmetre el saber del Gran LLibre de la Mirmecologia.

McAbeu ha dit...

XEXU: Comences bé. Els cunyats i les cunyades són unes de les relacions familiars desaparegudes.

YÁIZA: I tu continues millor. A aquesta illa tampoc trobaríem oncles, ties, cosins i cosines (ni els seus derivats de segona generació. ;-D

ASSUMPTA: Clar, celebrant el Sant t'has oblidat dels meus enigmes! Sniff, sniff! :-DD. I, en quant al segon comentari, pots estar segura que MAI tindràs problemes per deixar comentaris en aquest blog. :-)

ELFREELANG: No. Vull dir que no hi hauran aquestes relacions que dius i que per tan que si, que suposes bé. :-))

CARME: Per rebre una abraçada mai és tard, així que té la torno de tot cor! :-)

JOMATEIXA: Doncs mira, el LLIBRE diu que no. :-D

FORMIGA: Benvinguda al blog. Al XAREL-10, i m'agrada molt aquesta coincidència, també tenim un gran LLIBRE que és qui té la solució a tots els enigmes. I és aquest LLIBRE el que diu que el fet que no hi hagi germans no implica la desaparició dels avis i les àvies. Pots tornar a pensar-hi perquè encara no s'han dit tots. :-))

A TOTHOM: Doncs això, el LLIBRE diu que és veritat que desapareixerien cunyats i cunyades, oncles i ties, cosins i cosines (com diuen XEXU, YÁIZA i després ELFREELANG), però que, a més d'aquestes tres, encara hi ha una altra relació familiar que no podem trobar a l'illa de l'Escaquer. Va que és fàcil!! :-))

formiga ha dit...

Home, la relació de germandat, deu ser la primera que no hi és, però segueixo pensant...

formiga ha dit...

Uix, estic en plena formació, i potser se'n va el meu super cap per la força, no per l'astúcia, però es considera relació familiar l'incest? nyiiiiiiiiiic

Assumpta ha dit...

Germanes? :-)

Bé, és que l'enunciat diu "germans" :-)

Assumpta ha dit...

Tens raó!! No he tingut problemes per deixar el comentari!! :-DD

Yáiza ha dit...

Assumpta, raó no te'n falta!! Però com que aquest no era lateral... Però clar!! Ens deixàvem els nebots i les nebodes, oi?

McAbeu ha dit...

FORMIGA: Si, és clar que la relació de germandat és la primera que no hi és tal com diu l'enunciat de l'enigma. En quant a l'altre opció, no hi ha dubte que l'incest és una "relació familiar" (o, potser millor, una relació entre familiars) però no era aquest tipus de relació el que estàvem buscant.

ASSUMPTA: S'havia de provar :-)). Però la cosa no anava per aquí, el "germans" de l'enunciat és el genèric que engloba germans i germanes.

YÁIZA: Tu si que trobes els parents que faltaven. Ens havíem deixat els nebots i les nebodes. Felicitats!!

Yáiza ha dit...

Mira que bé!! Al final l'hem resolt! M'hauré de conformar en compartir el pòdium (les lletres vermelles) amb el XeXu, què hi farem!! Hahaha! Reconec que jo segurament no hauria pensat en els cunyats, d'entrada!! =P

Sergi ha dit...

Aquest li cedeixo a la Yáiza, que jo només vaig dir això dels cunyats per fer la broma, ella s'ho va currar més. A mi em feia mandra pensar en relacions familiars, que jo no sóc massa de família. Però bé, gràcies per posar-me en vermell!

Yáiza ha dit...

Apa, XeXu, que feia broma! És un plaer compartir pòdium amb tu! Ja podria passar més sovint, que veig que últimament estàs en ratxa i n'encertes forces!

Publica un comentari a l'entrada