GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 2 de març del 2011

310.- Un greu accident

310.- Benet i la seva dona Berta estaven al seu cotxe esperant que s'alleugés l'intens transit. “Igual que cada dia, arribaré tard a la feina i això que avui he agafat un altre camí”, diu en Benet, la seva dona replica: “Pren-t'ho amb calma, recorda la teva úlcera”. De sobte en Benet veu que s'obre un espai al davant seu i accelera el seu cotxe esportiu provocant una sorollosa derrapada dels neumàtics. La dona crida: “Ves amb compte, home”. Un segon més tard l'esportiu d'en Benet topa amb un camió i el pobre home, que no portava el cinturó de seguretat, surt disparat pel parabrises i cau mort al mig de la carretera. La dona, en ple atac d'histèria, truca a urgències però quan li pregunten on ha passat l'accident no pot donar cap dada. Perquè?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Xexu "

18 comentaris:

Sergi ha dit...

En realitat no estan al mateix cotxe, tan un com l'altre estan 'al seu cotxe', i estan parlant per telèfon. Ella truca la policia, però no pot dir res perquè el marit ha canviat de ruta avui.

captaire ha dit...

Segur que és la d'en Xexu, però per dir una alternativa, podria ser que la Berta anés al cotxe amb en Benet, però que fos cega. I com que en Benet ha canviat de ruta, no sap on és.

Pilar ha dit...

Uala! La deducció de Xexu em sembla bona!

Assumpta ha dit...

Sí, sí, com la PILAR, jo també aposto per la resposta d'en XEXU!! :-))

Catalina Cerdó ha dit...

Jo crec que també és la resposta de'n Xexu. Avui estava contenta perquè havia arribat a una conclusió més o menys coherent i m'ha fet ganes participar, però he arribat tard. M'encanta aquest blog!
Seguiré insistint.
Una abraçada!

Garbí24 ha dit...

xexu....aquesta es teva

JJMiracle ha dit...

A mi em sembla que el llibre farà cas al Captaire…

Nat ha dit...

Hola! Jo també crec que van en diferents cotxes( com diu el Xexu, i quan en un moment de la història, la dona diu " ves amb compte home" en realitat li està dient al seu marit, que va al cotxe esportiu, per la finestra (no pel mobil),sense saber que és ell. No se l'hauria d'haver trobat perque sempre agafava un altre camí i acava presenciant la mort del seu marit i se'n adona de que a l'home al que havia escridassat era el seu marit!!!!!
No pot dir on està perque està en estat de xoc perque se sent culpable de l'accident. FI

Sergi ha dit...

Se li poden trencar les cames a un llibre?

McAbeu ha dit...

XEXU: A un llibre potser, però al LLIBRE segur que no. A l'hora de donar una solució té molt clar quina és la correcta (la que diu ell) i no es deixa influenciar per amenaces (per molt doloroses i "trencadores" que siguin). ;-D

Dit això, el LLIBRE recorda que en els enigmes laterals la possibilitat de respostes correctes és variada i en aquest cas les alternatives de NATÀLIA i CAPTAIRE, (aquesta última secundada per en P-CFACSBC2V) són molt bones, gairebé tant com la que dóna el LLIBRE que és la que diuen GARBI24, VENTAFOCS (Benvinguda al blog i insisteix tant com vulguis, d'això es tracta :-)), ASSUMPTA, PILAR i primer que ningú en XEXU.
Que és qui s'emporta el rètol vermell... per si de cas! :-D

Sergi ha dit...

Veig que n'esteu aprenent, així m'agrada, hehehe. Ooooh, quin goig és sempre encertar-ne una!

captaire ha dit...

O sigui que amb amenaces s'aconsegueixen les coses, oi?

Mac, si truquen a la porta i hi trobes dos nois ben ferms, son en Vladimir i en Boris que venen de part meva.

:-DDD

McAbeu ha dit...

Ja veig que hauré d'augmentar la pòlissa de la meva assegurança de danys personals... per si de cas! :-D

Assumpta ha dit...

Oh, i la pòlissa del LLIBRE també, que el pobre també ha estat amenaçat!!!

McAbeu ha dit...

És clar que també la del LLIBRE. Encara que per ell no cal patir tant, no surt mai de casa sense guardaespatlles... coses dels famosos, ja se sap! :-DD

Assumpta ha dit...

Pobre LLIBRE, si no tingues guardaespatlles!! No sé si serien pitjors els paparazzi o en XEXU :-))

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Al LLIBRE li ha agradat molt la imatge. De fet, ell ja ho diu que és autosuficient i que "se les campa sol". :-DD

Assumpta ha dit...

:-))

Publica un comentari a l'entrada