GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 26 de setembre del 2009

La Jota de l'Enigma / El regal de l'ASSUMPTA

Potser tots recordareu que el dissabte de la setmana passada, avui fa vuit dies, vaig publicar el post amb la meva participació al 126è Joc Literari de Jesús M. Tibau i que en els comentaris a aquell post vaig rebre un regal que em va agradar molt i molt.

L'ASSUMPTA va fer una jota tortosina dedicada a aquest blog d'enigmes. Un regal impressionant que vaig rebre amb molta il·lusió i amb molt agraïment. Em va agradar tant que immediatament vaig decidir que es mereixia ser destacat per sempre en aquest blog i per això n'he fet un vídeo.

Així que, amb la base musical de la cançó “Jotes de l'Ebre – Es cantava i es canta” de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (a qui demano disculpes per la meva gosadia) i amb la lletra de les estrofes de l'ASSUMPTA (reiterant-li tot el meu agraïment) us ofereixo a continuació:

La versió karaoke de LA JOTA DE L'ENIGMA,
espero que us agradi tant com a mi!.

14 comentaris:

JJMiracle ha dit...

I tant, un bon treball, sens dubte, en tots els aspectes! :-)

Sergi ha dit...

Quin parell, entre els dos feu que els matins per aquí siguin una festa!

Cèlia ha dit...

Apa, me'n vaig a feinejar però amb la vostra jota xulíssima (i l'ajut del Quico i companyia!)

Assumpta ha dit...

Maaaaaaaaac!!!

Ostres, ostres, ostreeees!!

Quina passada!! Has convertit una estona de bromes buscant rimes en una autèntica obra d'art!! :-))

Estic IMPRESSIONADA, BOCABADADA, ESMAPERDUDA, AGRAÏDA, CONTENTA, ADMIRADA, SATISFETA, ENCANTADA, COFOIA, EMOCIONADA i COMMOGUDA però multiplicat per MIL!!

No tinc ni idea de com ho has pogut fer, que hi hagi trossos que ells cantin i trossos que no, això requereix molta tècnica i segur que alguna operació matemàtica i tot!!! :-))

És un regal magnífic!!

Ets un sol!! :-))

GRÀCIES, GRÀCIES DE TOT COR!!! :-))

Mireia ha dit...

Déu n'hi do quina feina. A tots dos: l'Assumpta per la jota i tu per la currada del video.
Felicitats a tots dos

Assumpta ha dit...

No saps ja quantes vegades ha sonat ja aquesta jota a casa!! :-)))

Fins i tot he enviat un mail a ma germana amb l'enllaç perquè ho pugui veure :-))

Gràcies a tots pels comentaris!! però aquí el mèrit GRAN, GRAN, és d'en Mac... Tan sols el fet de tenir la idea ja és una passada!!!

McAbeu ha dit...

P-CFACSBC2V: Gràcies, me n'alegro molt que t'agradi. El vídeo potser m'ha quedat una mica casolà però t'asseguro que està fet amb moltes ganes.

XEXU: Em sembla que parlo també en nom de l'ASSUMPTA (i sinó ella ja em corregirà) quan et dic que ens ho passem bé amb els blogs. I ens agrada que es noti! :-))

CÈLIA: Quan t'imagino fent feina i taral·lejant la "Jota de l'Enigma", em poso content. ;-D (I espero que els Quicos no s'enfadin gaire per haver fet servir la seva cançó)

ASSUMPTA: Ets massa amable, el regal me'l vas fer tu a mi :-)).
Tens raó que he fet servir molta tècnica (fins a tres programes informàtics) i alguna operació matemàtica (perquè quadressin els subtítols), total tot un matí de feina per fer un vídeo una mica casolà però del que estic força satisfet.
I no saps el feliç que em fa que t'hagi agradat, que l'escoltis (i potser la cantis ;-D) i que l'hi hagis enviat l'enllaç a ta germana. :-)))

MIREIA: Moltes gràcies, i encara que l'ASSUMPTA insisteix que el mèrit és meu, et dono la raó i em repeteixo quan et dic que ella es mereix una GRAN FELICITACIÓ per una lletra molt i molt maca. :-)

Assumpta ha dit...

Mac, ets molt, molt intel·ligent!!

Tres programes informàtics per lligar-ho tot!! No sé pas com has pugut separar la música de les veus :-)

Saps aquelles pelis d'investigacions que tenen un panell impressionant de so i diuen "puja la veu de fulanet" (i el tècnic ho fa)... "elimina els sorolls de fons" (i el tècnic també ho fa)... doncs t'imagino fent alguna cosa així :-))

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: No, no! Jo ho veig al revés, he hagut de fer servir tres programes però algú més expert potser ho hagués fet amb un de sol.
En quant a allò de la música sense veus té truc, vaig trobar una versió sense veu feta pels mateixos Quicos i vaig treure'n els trossos que em convenien per afegir-los a als trossos de la versió cantada. Sento haver trencat la teva visió de pel·li d'espies però ja veus que la realitat és més senzilla. De totes maneres m'ha fet molta gràcia imaginar-me com el cap d'investigació del CSI de Vila-seca ;-DDD

Assumpta ha dit...

Per mi sempre seràs el Cap d'Investigació de CSI de Vila-seca!! :-))

Comisari Mac :-))

Carme Rosanas ha dit...

Ets un geni McAbeu! ha quedat de meravella!

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: :-DD

CARME: Acabareu per fer-me posar vermell :-D, però moltes, moltes gràcies i me n'alegro molt que t'hagi agradat :-)

bajoqueta ha dit...

jajajajaja plas plas plas

No sabia jo que estava això aquí! Boníssim!

L'any que ve li dic a ma mare que vos prepare un llit per anar al Tradicionàrius a Roquetes. I vos vull a dos dalt de l'escenari cantant jajajaja.


Ai que me parto en serio! Boníssim!

McAbeu ha dit...

BAJOQUETA: Ha quedat bé, no? :-DD. En quant a això d'anar al Tradicionàrius ja ens agradaria ja però ja tenim moltes actuacions contractades i no sé si serà possible :-DDDD
Parlant seriosament, me n'alegro molt que t'hagi agradat.

Publica un comentari a l'entrada