GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 8 de juny del 2009

135.- Dos amics a l'hotel

135.- Dos amics arriben a un hotel i lloguen una habitació amb dos llits iguals. Un es posa al llit enseguida i l'altre va primer al lavabo, quan en surt el seu amic ja dorm com un tronc. Ell es posa dins el llit però encara que té molta son no pot dormir, no para de donar tombs al llit fins que se l'hi acudeix una cosa: s'aixeca i desperta al seu amic, però sense dir-li res immediatament torna al llit i a l'instant queda adormit, pots explicar-ho?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Assumpta "

13 comentaris:

Assumpta ha dit...

No pidia dormir perquè l'amic roncava!! jejeje quan ja l'ha despertat ha pogut dormir :-))

Assumpta ha dit...

Ufff... avui m'he dit "Assumpta, entra aviat, a veure si en pots resoldre algun" :-)

Pobre, quin patir, mort de son i sense poder dormir a causa dels roncs de l'altre!!

Mac, què vol dir "lateral"? vull dir a les etiquetes, posa "fàcil, lateral, MENTALS..." doncs "lateral"... què és? :-)

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: L'etiqueta LATERAL indica que es un enigma de Pensament Lateral, és a dir que per solucionar-lo s'ha de pensar utilitzant uns altres viaranys que no són estrictament els de la lògica pura.

Assumpta ha dit...

Crec que ho entenc... una mica :-)

I indica alguna cosa? Vull dir, té a veure amb la imaginació, la capacitat de relació... És que ho trobo molt intessant.
Quan era petita, al cole, em van fer un test (a totes les nenes, clar) i moltes coses encara no sé què volien dir :-))

Perque, de fet, si jo he dit la resposta que he dit (que suposo que l'he encertat) és perquè m'ha semblat lògic:
Si l'altre està dormint com un tronc i ell no pot dormir, malgrat estar fer pols... i quan el desperta ja dorm, és perquè la causa del seu "insomni" estava justament en el fet de que l'altre dormís... i que ens pot molestar? veure'l dormir no serà, doncs el soroll que fa... quins soroll que fa algú que dorm ens pot molestar? que ronqui!! :-)

Ara la resposta serà una altre i em servirà per acabar d'entendre, de manera pràctica, què és això de "lateral" jejeje :-)))

JJMiracle ha dit...

Doncs… jo diré que el que ha anat a fer al lavabo, a part de fer el pipí d'abans d'anar a dormir, ha estat prendre's una pastilla de dormir, perquè, pobre, té problemes per conciliar el son.

Assumpta ha dit...

Homeeeee P-cfacsbc2v... i llavors quin sentit té que no s'adormi fins que desperta a l'altre? Per què el desperta? Pura maldat? :-))

kika ha dit...

deu ser que li ha donat la clau de la son :-D

Assumpta ha dit...

Jejejeje Mac, la clau serà un nou símbol del teu blog!!

JJMiracle ha dit...

Bé, Assumpta, podria ser una possibilitat :-) Però pensa que diu que se li acudeix una cosa, i deu ser una cosa important perquè l'ha de comunicar a l'amic (o sigui, no és una cosa tipus: he comptat cent setanta-nou ovelles i encara no puc dormir; no, no, és una cosa important!) PERÒ l'efecte de la pastilla és fulminant (no sé quines pastilles són, aquestes; li ho volia preguntar però se'm va adormir!) i abans que pugui dir res queda adormit.

Assumpta ha dit...

Jajajaja de fet defenses bé la teva posició... uhmmmm... però espero que NO l'encertis jejeje

captaire ha dit...

Per no perdre el fil de les claus... ;D

Diuen que un bon remei contra els roncs és posar una clau de les antigues sota el coixí del roncador. Així doncs, la meva teoria és que l'amic roncador es desperta quan li aixequen el coixí per posar-li la clau a sota. A continuació, com que ja no ronca, l'amic pot dormir plàcidament.

McAbeu ha dit...

Seguint l'explicació sobre els enigmes de pensament lateral diré que, generalment, tenen múltiples solucions. Vull dir que qualsevol raonament, per poc lògic que sigui, ens pot portar a una solució correcta.
En aquest cas la solució proposada per ASSUMPTA és la que jo tenia com vàlida però això no vol dir que la de P-CFACSBC2V no sigui també possible.
A KIKA i CAPTAIRE els he d'avisar que la clau no val com solució a tots els enigmes, però que potser tornarà a sortir, no se sap mai! ;-D

Assumpta ha dit...

Iuuuuuuuupiiiiii!!! :-))))

Publica un comentari a l'entrada