GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 18 de març del 2009

100è Joc Literari (març-09)


El blog TENS UN RACÓ DALT DEL MÓN arriba avui al 100è joc literari, i per a celebrar-ho em plau col·laborar amb el següent text:
“En el transcurs de dues hores, m'havien obligat a descendir del cotxe tres vegades i fingiren tres afusellaments. No obstant això, reeixia a ésser tan natural en posar una cara tendra, que en el moment decisiu els fallava alguna cosa i no es decidien a matar-me. Aquell cop, l'automòbil s'aturà en una recolzada de carretera de la costa, de cara al mar. La naturalesa oferia a l'esguard una barreja de marina i de paisatge que amorosia l'esperit; els dits s'allargaven en recerca d'una lira i el vent inflava i plegava la corbata, donant-li forma de xalina. Mai no havia sentit com aleshores tantes ganes de fer versos. El més amable dels meus deu acompanyants m'estirà la solapa i em preguntà: -Us agradaria morir aquí?. Em va semblar que la posteritat podria treure partit d'aquella contrada, i vaig respondre: -Sí. Això em va millor. Em quedaré 'això'...“

Es tracta del fragment inicial d’un llibre en concret que heu d’endevinar. Per tal de facilitar-vos la feina us regalo aquesta pista:

ALGUNES CONSIDERACIONS A TENIR EN COMPTE:
1.-
Aquesta és la meva col·laboració amb el 100è Joc Literari per tant, i per primera vegada, NO HEU DE DONAR LA SOLUCIÓ AQUÍ.
2.- Trobareu les instruccions per a participar en aquest joc a Tens un racó dalt del món. Si hi participeu podreu obtenir punts per al sorteig mensual i optar a un premi que, en aquest cas, és un lot de llibres de Cossetània Edicions, i qui encerti més fragments inicials aconseguirà, a més i sense sortejos, un dels llibres d'en Tibau dedicat.
3.- La pista que us regalo es una reproducció de la coberta de la 1ª edició del llibre buscat, encara que els follets del Photoshop han remenat les lletres que formen el nom de l'autor i el títol de la novel·la (això dels anagrames s'encomana).
4.- Ja he dit que no heu de donar la solució al meu blog, però podeu utilitzar els comentaris d'aquesta entrada per dir si és massa fàcil o si fa falta alguna pista més.

TROBAREU LA SOLUCIÓ EN UN PROPER POST. FELICITATS A TOTS ELS PARTICIPANTS

7 comentaris:

Els del PiT ha dit...

sí s'encomanen, sí... Ara poso l'avi a treballar, he he he...

bajoqueta ha dit...

Un gran mestre :)

Kudifamily ha dit...

Aaaaaaaaghhhh,
no me'n surto!!!!

snif, snif...

Kudifamily ha dit...

ja està, ja està!
M'he il·luminat!!!!

Carme ha dit...

Molt bo, això dels anagrames!!

macabeu ha dit...

ELS DEL PiT: No crec que a l'avi li costi gaire i sinó l'ajudes una mica, que vosaltres també sou experts en anagrames.
BAJOQUETA: Per això el vaig triar, no em canso mai de rellegir els seus llibres.
KUDIFAMILY: No en vaig dubtar ni un moment que ho encertarieu.
CARME: Jo m'ho passo tan bé fent-los com solucionant-los.

aigua ha dit...

Molt currada la pista!!! :)

Publica un comentari a l'entrada