GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 13 de març del 2009

99è Joc Literari (març-09)


Des del blog Tens un racó dalt del món ens repten cada dimecres a jugar amb la literatura.

Ha arribat el 99è Joc Literari, que torna a ser un joc creatiu. Aquesta vegada ens demana un text inspirat en una anècdota de la qual va ser protagonista ell mateix. Creuant un pas zebra va veure un conductor que portava posat un nas de pallasso, en Jesús és un home ocupat i va haver de marxar per continuar amb les seves coses, si s'hagués quedat un moment per allí hauria vist com aquell cotxe era aturat en un control dels mossos d'esquadra i hauria pogut escoltar, o no, la següent conversa:

- Es que sap, senyor policia, jo treballo al circ que fa pocs dies va arribar a la ciutat. Avui hem acabat la funció de la nit més tard del normal i no arribo a temps a una cita. He sortit tan esperitat que m'he tret les sabates de dos pams, la perruca arrissada i l'americana multicolor però no he pensat en treure'm el nas de pallasso. Es per això que me'l veu tan vermell!
- No dubto, ni per un moment, d'això que em diu, senyor, però... Faci'm el favor d'aturar el motor, ensenyar-me la documentació i bufar fort per aquí, sisplau.

1 comentaris:

Kudifamily ha dit...

ha ha ha...
molt bo, si senyor!!!

Publica un comentari a l'entrada