GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 25 d’octubre del 2008

023.- El gos i la cadena

023.- Un gos porta lligat al coll un collar amb una cadena de 3 metres de llargada. La cadena és molt forta i el gos no té cap possibilitat de poder desfer-se'n, tot i així arriba fàcilment al plat de menjar que el seu amo ha deixat a 5 metres d'on es trobava. Com s'ho ha fet?


TROBAREU LA RESPOSTA ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Jordi "

4 comentaris:

jordi ha dit...

la cadena de 3 metres no està lligada enlloc... i el gos pot voltar per on vulgui, arribar al plat que el té a 5 metres... això si... arrossegant sempre la cadena rere seu. apali

Josep ha dit...

Tot i que la cadena està lligada, un cop estirada que te 3 metres i el gos tot estirat ell amb les potes de darrera arriba a agafar el plat que està a 5 metres

Jordi ha dit...

Si la caden a té tres metres de llargada, el gos té 6 metres de recorregut, 3 cap a la dreta del punt de subjecció de la cadena i 3 cap a l'esquerra, pertant, suposant que el gos està a un costat del punt on es lliga la cadena, el seu amo pot deixar el plat a 5 metres (a l'altre costat) de manera que el gos h pot arribar.

macabeu ha dit...

La resposta que jo hauria donat com correcta és la que dona el primer Jordi. De totes maneres he de reconèixer que tal com està plantejat l'enunciat, la resposta del segon Jordi és totalment lògica. FELICITATS a tots dos.

Publica un comentari a l'entrada