GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 11 de desembre del 2019

Joc de Ment - 015

LA PREDICCIÓ ENCERTADA



- Dues baralles de pòquer, una amb les cartes amb el dors vermell i l'altra amb el dors blau.



Escollirem 6 cartes de la següent manera: De les cartes blaves, agafarem un 6 vermell (Cors o Diamants) i un 5, 4, 3 i 2 negres (Piques o Trèvols). La sisena carta la traiem de la baralla vermella i serà un As negre (Piques o Trèvols).

Abans de deixar entrar el públic, deixarem les sis cartes en fila sobre la taula, una cara amunt i la següent cara avall, de manera que la quarta sigui el 6 que quedarà girada i la cinquena sigui l'As que mostrarà la figura. Les altres quatre cartes poden estar en qualsevol ordre dins la fila, sempre tenint en compte que les dels llocs senars mostraran el seu valor i les dels llocs parells estaran girades mostrant el dors.



Amb les cartes sobre la taula de la manera que hem explicat, ja podem presentar el joc als espectadors. Demanem a un d'ells que, sense tocar-les, observi atentament les sis cartes mentre nosaltres agafem un paper on escriurem una predicció. Quan ho tinguem fet, plegarem el paper perquè ningú sàpiga que hi hem escrit i l'entregarem a la víctima que el guardarà sense llegir-lo fins al final del truc.

Una vegada el paper amb la predicció queda fora del nostre abast, és el moment de demanar al mateix espectador que digui un número de l'1 al 6 per triar una de les cartes.

Per a sorpresa de tothom, la carta que escollirà serà exactament la que consta a la predicció que hem fet. Cosa que ell mateix comprovarà, llegint el paper que li hem entregat quan ha començat el joc.




6 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Sincerament: no m'hi veig en cor d'intentar-ho. Cadascú té les seves limitacions.

McAbeu ha dit...

XAVIER: Tots tenim les nostres, efectivament. ;-)

Pons ha dit...

Vas començar amb trucs molt simples, però cada vegada es van complicant més. Es una feinada recordar si has de començar a comptar per un lloc o un altre segons el cas. Però haig de reconèixer que el truc està bé, malgrat no hi ha opció de repetir-lo a la mateixa persona, a no se que li facis a la teva pròpia mare que sempre té una paciència infinita per qualsevol cosa que li faci el seu fill.

McAbeu ha dit...

PONS: Només hi ha sis opcions a recordar però és veritat que les has de portar ben apreses perquè el truc surti com ha de sortir. Per aconseguir-ho sempre cal entrenar el joc més d'una vegada i millor fer-ho davant de la mare o d'algú altre que t'estimi. ;-)

Pel que fa a la dificultat creixent, tens raó que els últims jocs de mans que he presentat són un pèl més complicats que els anteriors però no és una cosa premeditada. En tinc uns quants recollits i els vaig publicant tal com raja, així que potser tornaran els més fàcils... o no.

Sergi ha dit...

Em sembla que he entès el truc, però com diu en Xavier, em veig incapaç de fer-lo i no vessar-la unes quantes vegades abans que surti bé...

McAbeu ha dit...

XEXU: Com moltes coses en aquesta vida, per fer-ho bé és qüestió d'entrenar força. :-)

Publica un comentari a l'entrada