GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 8 d’agost del 2016

820.- La piscina quadrada

820.- Al jardí del xalet on passo les vacances d'estiu hi ha quatre fantàstiques palmeres, plantades a tocar dels quatre cantons d'una bonica piscina quadrada. La piscina és bonica però se m'ha quedat petita i vull ampliar-la al doble de la seva superfície actual. Per fer-ho he contractat un arquitecte especialitzat en el tema que m'ha informat que, per no sé quina normativa de protecció del medi natural, les palmeres no es poden tocar, que per això no podré continuar tenint una piscina quadrada i que he de triar entre un model rectangular, més clàssic, o un altre més artístic amb formes arrodonides que integrin les palmeres al seu voltant. Després de pensar-m'ho i repassar els plànols dels projectes que m'ha presentat, he decidit que jo tenia una piscina quadrada molt bonica i que vull continuar tenint una bonica piscina quadrada però el doble de gran. No sé si l'arquitecte ha pensat que sóc una mica "cap quadrat" quan he refusat les seves primeres idees però ha fet gala de ser un gran professional especialista en el tema i al final m'ha presentat un projecte que complia totes les meves exigències. Com s'ho ha fet?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " August Garcia i Assumpta "

8 comentaris:

Assumpta ha dit...

Com no la faci més fonda...

Sergi ha dit...

Perquè fer una ampliació deixant almenys una de les palmeres a l'interior de la piscina no deu ser la solució, oi?

August G. i Orri ha dit...

Doncs, si no vaig errat, es tracta de fer els costats de la piscina en diagonal respecte als que té ara, de manera que les palmeres quedarien al centre de cada un dels costats. Faria un dibuix però no sé com penjar-lo al comentari.
Va, que avui he arribat d'hora!!

Carme Rosanas ha dit...

Un aplaudiment per l'August!!
Fins i tot sense dibuix ho veig perfectament.

Assumpta ha dit...

Dibuix fet!!

https://pbs.twimg.com/media/CpX8pd1WYAAtt__.jpg

August G. i Orri ha dit...

Gràcies, Assumpta! Aquest és el dibuix que tenia al cap!!!

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Fer-la més fonda n'augmentaria la capacitat però no la superfície. ;-)

XEXU: No, el lloc de les palmeres és fora de la piscina. :-)

AUGUST: Exacte. Aquesta era la solució que buscàvem. Felicitats!! :-))

CARME: M'uneixo a l'aplaudiment. :-)

ASSUMPTA (2): Genial el dibuix, amb palmeres de veritat i tot. :-))

AUGUST (2): El dibuix de l'ASSUMPTA és l'explicació perfecta de la teva solució. Es mereix compartir rètol vermell amb tu i, amb el teu permís, així serà. ;-)

Assumpta ha dit...

Ostres!! Moltíssimes gràcies per regalar-me una part de rètol!! ;-))

La veritat és que l'enigma em va agradar moltíssim... em va passar com la CARME, tan bon punt vaig llegir l'explicació de l'AUGUST ho vaig veure claríssim i em va semblar molt original. I jo, de resoldre l'enigma no en sabia però, un cop ja l'havia entès, fer el dibuixet era divertit per a mi (un Word... inserint formes per fer els quadrats, retallant i enganxant imatges amb les palmeretes i, després, per donar-li una url i poder-ho pujar aquí, ho vaig posar primer al tuiter :-DDDDD )

Publica un comentari a l'entrada