GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 11 de novembre del 2013

565.- Puntualitat alemanya

565.- Una empresa de Chicago (Estats Units) va encomanar una sèrie de peces a una empresa de Berlín (Alemanya). Era molt important que les dates de lliurament es complissin escrupolosament i es va triar una empresa alemanya famosa per la seva puntualitat en les entregues. Amb la comanda que va enviar per fax l'empresa americana constaven molt clarament les dates d'entrega, l'empresa alemanya les va acceptar i es va comprometre a complir-les. Malgrat això cap de les peces va arribar a l'hora, algunes foren rebudes amb retard i altres per avançat. Quina explicació van donar els enginyers alemanys a aquest desastre?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Lluna "

14 comentaris:

Anònim ha dit...

No van quedar d'acord amb la franja horària que farien servir? Per això els informàtics ens agrada treballar amb GMT

Sergi ha dit...

Si la cosa no va per temes de franja horària no se m'acudeix res, encara que parla de dates, no hores, i això em despista.

jomateixa ha dit...

Doncs jo també havia pensat la solució de la franja horària, però ara en XeXu m'ha despistat.

Lluna ha dit...

Pot ser per la mania que tenen de posar les dates en ordre diferent que els d'aqui? Vull dir lo de posar primer el mes i despres el dia...

Bona tarda a tothom!!
Bona tarda Mc!!

Assumpta ha dit...

Deu ser el que diu la Lluna... suposo :-))

jpmerch ha dit...

L'empresa alemanya era famosa per la seua puntualitat fins que van contractar uns espanyols, la resta de la història ja us la podeu imaginar.

Assumpta ha dit...

Hahahaha JOTAPÉ!! Vaig estar a punt de posar alguna cosa així, però era incapaç de redactar-ho amb la gràcia amb la que ho has fet tu... així que al final vaig intentar veure una resposta... ehem... "seriosa" :-))

McAbeu ha dit...

No era cosa d'hores, PONS, XEXU i JOMATEIXA, els retards eren cosa de dies i, de vegades, fins i tot de mesos. Perquè, com molt bé diu LLUNA i confirma ASSUMPTA, els enginyers alemanys no van tenir en compte el format anglosaxó d'escriure les dates i que quan ela americans feien una comanda pel 03/06/2014 no la volien per 3 de juny sinó pel 6 de març. Felicitats!! :-))

JPMERCH i ASSUMPTA: Pobres espanyols, quina mala fama que els hi poseu. ;-D

Lluna ha dit...

Oeoeoeoeeeeeeeee!!! I mira que l'espicinglish no és lo meu!!!

Zenkiu!!

McAbeu ha dit...

LLUNA: Ja es nota que no és lo teu. No es diu "zenkiu", es diu "zenkiu verimatx". ;-DDD

Lluna ha dit...

SORRIIII!!!

McAbeu ha dit...

LLUNA: :-DDDDDDD

Anònim ha dit...

Coi d'americans i el seu sistema al revés del mon... entre això, les milles, les polzades, els farenheit i totes les mesures no estandard son un caos

McAbeu ha dit...

PONS: Segurament ells pensen que qui va al revés del món som nosaltres. xD

Publica un comentari a l'entrada