GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 25 d’octubre del 2013

Qui sóc? - 024


QUI SÓC?

Quan fa temps que no veiem una persona, i volem ser amables, sempre li diem: Ostres, si no has canviat gens!. Generalment es tracta d'una mentida pietosa, el pas del temps sol ser implacable i, en més o menys mesura, els anys fan irremeiablement la seva feina sobre el nostre aspecte.

Espero que, en el cas del personatge d'avui, aquesta feina del pas del temps no hagi estat feta molt a consciència i que això us impedeixi descobrir qui és. De totes maneres, si això passés sempre em podeu demanar alguna pista, no?
;-)


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Assumpta "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

16 comentaris:

Lluna ha dit...

Marededeusinyor!! Amb quiquiriqui i tot!!! jijiji

No sé pas qui pot ser, però he rigut :)

Bon dia Mc!!!

Lluna ha dit...

Calla que ara m'hi he fixat i són un trio, doncs Els Tricicle.
Per provar...

Assumpta ha dit...

Aquest és el Pere Navarro!! en tres imatges diferents...

Certament, no ha canviat gaire, especialment en la mida i activitat cerebral :-P

(ostres, m'he passat? hehehe)

Assumpta ha dit...

Ja està... ja l'he espifiat... diu QUI SOM!

En plural...

aissssssss

Va, per dir alguna cosa, així, com si res... :-))

LA TRINCA

jo rai! ha dit...

Sï que són tres però per la diferència de l'entorn de les fotos gairebé diria que són tres generacions diferents, ara, de què... ni idea!

Assumpta ha dit...

A dalt, estiradet, tenim a Toni Cruz.
A sota, Miquel Àngel Pasqual assegudet i Josep Maria Mainat estirat mirant a la càmera ;-))

Carme Rosanas ha dit...

Déu meu!!!

Al proper Qui sóc? ens posaràs un embrió? O una mare embarassada... això de la Trinca em sembla una bona idea, però no els hi sé veure cap semblança, la veritat. Ja veig que és cosa meva, perquè l'Assumpta ho té clar.

rits ha dit...

Jo, aquesta foto l'he vist abans!!!! a casa els pares hi ha un llibre dels cantautors catalans. I aquesta hi era.... com diuen per aquí, aposto per la trinca. Diria que hi eren!!!

Assumpta ha dit...

Hahahahaha ja té raó la CARME, ja, MAC... són tan petits, tan petits que costa veure-hi semblança. El fet que siguin tres és una pista, però...

A la propera una ECOGRAFIA :-DDDDDDD

jo rai! ha dit...

Ostres, si que semblen els de la Trinca! Ara, a can Cruz éren molt clàssics que aquesta foto corre gairebé iguala a casa meva amb el meu pare de protagonista i això ens planta a principis del segle passat.

jomateixa ha dit...

Jo no en tinc ni idea.
Però sembla una foto que tinc del pare que també te un petit tupé... hehe

Elfreelang ha dit...

potser si que són els de la trinca!

McAbeu ha dit...

Aquest "QUI SÓC" és, com molt bé indica el títol del post (organitzat que és un :-D), el 24è "QUI SÓC". Això significa que ja fa dos anys seguits que cada mes heu d'endevinar quin personatge s'amaga darrere d'una foto infantil i he decidit que és hora de deixar descansar el joc una bona temporada. (CARME i ASSUMPTA, ja veieu que la vostra petició d'una ecografia ha arribat tard :-D).

Aquest és doncs l'últim d'aquesta etapa i per això vaig decidir fer-lo especial triant un trio de personatges (com diu la LLUNA en comptes d'un QUI SÓC? és un QUIQUIRIQUI SÓC? ;-DD).
Ja em temia que coneixent la meva afició per LA TRINCA, no tardaríeu a endevinar-ho però em pensava que us costaria més identificar a cada un dels nens. No ha estat així perquè l'ASSUMPTA els encerta tots tres i s'emporta amb tot mereixement el rètol vermell. Felicitats!! :-))

PS1: JO RAI! i JOMATEIXA, realment aquest tipus de fotos infantils són tot un clàssic. :-)

PS2: ASSUMPTA, si fóssim a Twiter aquest comentari sobre el Sr. Navarro t'hauria costat una altra cancel·lació de compte. ;-DD

PS3: RITS, ara que s'ha acabat el joc, ja puc revelar les meves fonts. Moltes de les fotografies que he fet servir per aquest joc les he tret del llibre "Tretze que canten" de Joan Ramon Mainat amb fotos de la Colita. Un llibre molt interessant sobre 13 membres de la Nova Cançó, que no m'estranyaria que fos el mateix al que tu et refereixes.

Assumpta ha dit...

Oeeeeeeeeeee oeeeeee oeeeeeeeee

La veritat és que en Miquel Àngel Pasqual fa la mateixa cara ;-))
(Ei, que ho dic de veritat, eh?)

Ja tens raó, ja... per qualsevol comentari una mica esmoladet et tanquen el compte, ara bé per dir nazis als catalans amb amanida de frases plenes d'amenaces, no passa res. És la vida.

jo rai! ha dit...

Felicito a l'Assumpta alhora que lamento profudament la desaparició d'aquest joc del "qui és?" perquè la majoria de vegades em feia sentir més jove.

Secció nova a la vista?

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Una "vida" que no ens agrada i per això la volem canviar. :-))

JO RAI!: Certament he preparat un joc nou pel mes que ve. Es tracta de la versió del Xarel-10 d'un passatemps clàssic de les revistes de passatemps, espero que us agradi. Pel que fa al "QUI SÓC?" no descartis que torni, si el deixo descansar és simplement perquè he acabat les fotos que tenia... però sempre se'n poden buscar més. Ja ho veurem.

Publica un comentari a l'entrada