GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 21 d’octubre del 2013

559.- El professor nou i la inspecció d'ensenyament

559.- Un professor nou arriba a l'institut el dia abans que la classe que li han assignat hagi de passar una inspecció per part de la Conselleria d'Ensenyament. El director de l'escola li diu que els alumnes d'aquella classe són molt espavilats i que davant de qualsevol pregunta que els facin sempre n'hi ha, almenys un, que sap la resposta. Però que això no és bo davant dels inspectors que valoren els coneixements de la classe en general i, en conseqüència, quedarien molt malament si davant d'una pregunta, l'inspector veies que només la saben respondre un nombre molt petit d'alumnes. L'examen és oral, l'inspector fa una pregunta, els alumnes que la saben aixequen la mà i el professor en tria un per contestar-la; però al ser un mestre nou no pot saber quin alumne domina més el tema preguntat i tampoc té temps per preparar les preguntes. De totes maneres, l'endemà a l'hora de l'examen, a cadascuna de les preguntes de l'inspector tots els alumnes aixequen la mà per oferir-se a respondre i cada vegada el professor en tria un de diferent que dóna la resposta correcta. Com s'ho ha fet el mestre per aconseguir aquest èxit?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Lluïsa "

9 comentaris:

Sergi ha dit...

Perquè se'n va a la classe dels més grans, que ja saben totes les respostes perquè han passat de nivell!

Lluïsa ha dit...

Fa que l'alumne que sàpiga la resposta, alci la mà d'una determinada manera, diferent de la resta, i així pot triar entre els que la sàpiguen, si n'hi ha més d'un.

Per dir alguna cosa, ja que diu que és difícil..

Sergi ha dit...

Em penso que la Lluïsa te raó. Potser els que la saben alcen la mà esquerra i els que no, la dreta. O a l'inrevés.

Consol ha dit...

Aquest mestre té futur, ell sí que és espavilat i se les sap totes.

Lluna ha dit...

Arribar i moldre, renoi, ja li poden tenir en compte...

Bon dia a tothom!!!

Anònim ha dit...

Han d'haver acordat alguna senyal entre el professor i els alumnes perquè realment els que saben la resposta facin quelcom diferent als altres. O això o el professor es telepata i els hi envia la resposta per telepatia...

Assumpta ha dit...

Sí, sí, la resposta de la LLUÏSA és molt bona!! :-))

Els que la saben de veritat aixequen la mà d'una forma concreta... amb els dits tots junts, per exemple... i els altres no... o fan el que diu en Sergi, aixecar la dreta o l'esquerra segons sigui :-))

McAbeu ha dit...

Descartada la telepatia d'en PONS i el canvi d'aula d'en XEXU, el LLIBRE també està d'acord que el que fa el professor és pactar un senyal (per exemple, aixecar una mà o l'altra) que li permeti diferenciar els alumnes que saben la resposta dels que no. Com molt bé diu la LLUÏSA primer i tots confirmeu després. Felicitats!! :-))

Assumpta ha dit...

La LLUÏSA on posa l'ull, posa l'encert ;-))

Publica un comentari a l'entrada