GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 10 d’agost del 2012

Fragment Parcial 022


QUIN EDIFICI ÉS?


Malgrat diguin que els preus immobiliaris han baixat bastant amb la crisi, a mi em sembla que ha baixat bastant més el nostre poder adquisitiu. Almenys és el que jo he comprovat, ara que m'he volgut comprar unes quantes "segones residències" i no he pogut.

A l'hora de pagar-les només n'he tingut prou per a una habitació (i de vegades, ni això) de cadascuna d'elles. De totes maneres us les ensenyo igual perquè n'hi ha de molt maques.

No sé si us costarà gaire descobrir a quin edifici pertanyen, però ja sabeu que sempre em podeu demanar alguna pista si trobeu que "és difícil". ;-)


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Jo rai! "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

11 comentaris:

El porquet ha dit...

Bufff, ni la més remota idea. Per dir alguna cosa, l'Ateneu Barcelonès!

jo rai! ha dit...

La biblioteca del Castell Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou (Riudecanyes) i consti que ho dic perquè no en tenia ni la més remota idea quan he vist la foto.

Assumpta ha dit...

Ostres, quina xulada de Biblioteca que tens, MAC!! Ara entenc que llegeixis tant i tan ràpid, si t'has de "polir" tot això! :-DDD

Caram, caram, JO RAI!! Aquesta és la teva prova "estrella"! hi tens molt, molt bon ull!! ;-))))

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Ja m'agradaria tenir-la de veritat. Segur que dins d'aquests armaris hi ha més d'una joia que em faria gràcia llegir. :-))

Assumpta ha dit...

Creus que hi ha EL HOBBIT, MAC? I molts llibres d'en Pere Calders, Tísner, Dickens, Agatha Christie, Poe...? ;-)))

Elfreelang ha dit...

No en tinc ni fava! una biblioteca noble en algun edifici antic...aprofito per felicitar-te per la teva enèsima nominació a c@ts!

Ferran Porta ha dit...

Un altre, jo, que tampoc no en té ni fava. Ni fava, ni cinc... no nem pas bé, no! En tot cas, veient-ne la imatge sí em ve un pensament: una biblioteca així a casa meu seria tot el que necessitaria per ser feliç!! (i connexió a internet, òbviament ;)

Anònim ha dit...

a veure, comencem a descartar, la meva biblioteca no es, no es veu cap terry pratchett

Alba ha dit...

Això deu ser la biblioteca de la casa d'algun privilegiat!!! algun escriptor, artista....... haurem d'esperar a la pista!!

McAbeu ha dit...

Doncs no cal esperar cap pista perquè en JO RAI! l'encerta quan diu que l'edifici on hi ha aquesta biblioteca és el Castell-Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou a Riudecanyes (Baix Camp). Felicitats!!

Dafne ha dit...

Doncs, em queda relativament a prop; potser que hi vagi!!!

Publica un comentari a l'entrada