GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 19 de setembre del 2011

361.- Tota la veritat

361.- Uns amics juguen a beisbol al pati de casa seva, fa de batedor en Benet però colpeja tant malament la pilota que aquesta supera els tres metres d'alçada de la paret que fa de tanca i cau al carrer. Senten un crit i pocs segons després una senyora amb un nen entra al patí, amb la pilota a la mà i buscant al culpable: Aquesta pilota m'ha caigut al cap i vull una indemnització per danys i perjudicis, qui és el responsable?. En Benet, espantat, acusa a un dels seus cinc companys que reacciona negant-ho tot i provocant un enrenou de campionat. Per aclarir la situació, podries dir quantes persones saben exactament la veritat del cas?


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Jordi "

6 comentaris:

Jordi ha dit...

Cap. El que juguen no veuen que passa quan cau la pilota (de veritat li ha donat un cop); i la dona i el nen no saben el que ha passat abans. De fet, no poden més que hipotetitzar que han estat aquests amics els que han llençat la pilota.

Assumpta ha dit...

Doncs jo crec que no la sap ningú, com diu en JORDI... ara bé, ja que és un enigma LATERAL, doncs podríem provar de preguntar-li al NEN, ja que, com diu la coneguda frase feta, només els nens i els bojos diuen la veritat :-D

Val, sí, agafat pels pèls, però ho havia de provar, no? :-)

Sergi ha dit...

Vaja, se m'han avançat, jo que pensava que arribaria abans... pensava com ells, tots els amics d'en Benet saben que ell ha tirat la pilota fora, però ningú no pot assegurar que la pilota caigui al cap de la senyora, tret que el nen que entra amb ella al pati sigui un dels amics d'en Benet, que anant a buscar la pilota fora hagi vist l'escena...

Yáiza ha dit...

Just, jo crec que és això últim que s'ha dit. El NEN que la senyora porta de la mà, és l'amic que coneixent la poca traça d'en Benet per colpejar, ha sortit corrents al carrer amb un intent d'agafa-la al vol... i l'ha vist caure al cap de la senyora. L'únic que ho a vist tot!

McAbeu ha dit...

Quan ens enfrontem a un enigma lateral està molt bé, tal com fan ASSUMPTA, XEXU i YÁIZA, intentar trobar solucions "paral·leles" a la més lògica perquè, de vegades, una d'aquestes solucions és l'encertada.
De totes maneres, no és aquest el cas de l'enigma d'avui i la solució correcta és la que dóna en JORDI al primer comentari.
Felicitats a tots!! :-)

Jordi ha dit...

Que bé!!! per un dia que arribo el primer...:)

Publica un comentari a l'entrada