GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 1 de juny del 2011

336.- Què ha passat?

336.- Un home corre per un passadís amb un paper a la mà i somrient, de sobte els llums s'apaguen uns segons. Quan es tornen a encendre les làmpades, l'home ha parat de córrer i el somriure ha deixat pas a la pena i la decepció. Tens una explicació?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Montsellado "

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui, m'ha vingut al cap escenes del tipus "La milla verde" en què en el moment d'executar algú en la cadira elèctrica la resta de llums baixen d'intensitat... el paperet no devia ser un indult oi? O sí? Uf, una mica tètric, però amb el llibre mai se sap :-(

Yáiza ha dit...

No! De moment res raonable. Crec que estic esperant que vingui l'Assumpta a il·luminar-nos el camí... (i mai més encertat). Hehehe.
Bé, en realitat he pensat cosetes: l'home havia d'arribar el primer als interruptors i se li ha avançat algú? Però què hi té a veure el paper? Mmm... Seguirem donant-hi voltes.

Yáiza ha dit...

Uau, Montse! Com afines! Ja podria ser alguna cosa així, ja... el passadís, l'alegria inicial i la decepció de després. Quadra.

Assumpta ha dit...

Ostres!! I tant que sí!! Jo també crec el que ha dit la MONTSE!! Aquí hi ha hagut una execució a la cadira elèctrica... ufff... i qui corria era l'advocat o un funcionari amb l'indult (clar que... això no ho fan amb una trucada telefònica a un telèfon que hi ha allí mateix? a Cámara de Gas de Grisham és així) però bé, aposto totalment per la solució de la MONTSE ;-)

YÁIZA hehehe he fet tard ;-) però reconec que, a la primera llegida, no m'havia pas vingut encara cap intuïció :-))

Us deixo que tinc una feinada de por... i, per més inri, feinada que no es cobra!!

Jordi ha dit...

1. Portava un paper: un bitllet de 500€ que li han "pispat" quan s'han apagat els llums.

2. És el responsable de manteniment de l'empresa que s'havia jugat el salari (i signat al paper que porta) a que no hi havia cap tall més de subministrament elèctric.

3. Ha fet un document vital (porta els resultats a la ma) però s'ha oblidat desar l'arxiu i amb el tall l'ha perdut.

Ferran Porta ha dit...

Anava a dir alguna cosa més en la línia del que diu en Jordi en la primera opció que no pas el tema de la cadira elèctrica, però... ostres, ara no sé... Clar que si portés un indult, jo crec que a més de somriure cridaria "atureu l'execució!" o alguna cosa així, no?

En lloc d'un bitllet de 500€, jo crec que portava un dècim de loteria que li ha volat. Com? ni idea, per això hi ha el Llibre que ho explicarà, oi? ;-)

Pilar ha dit...

Crec que l'indult no ha arribat a temps...Com diu la montsellado.

JJMiracle ha dit...

Sí, també penso que la cadira elèctrica ha anat massa de pressa. Ai, si aquest home que corria no s'hagués parat per fixar-se en l'escot malèvolament provocatiu d'una advocada…

O això o l'huracà Arthur hi té alguna cosa a veure, també…

McAbeu ha dit...

Molt bones també les propostes d'en JORDI però, com la majoria confirmeu, en aquest cas l'encerta MONTSELLADÓ. Felicitats!!

Anònim ha dit...

Ho sento molt per l'ajusticiat, però només puc dir una cosa: IUUUPPPIIII!!!
Gràcies :)

Publica un comentari a l'entrada