GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 25 de març del 2011

Anagrama Lletraferit 021


QUIN LLIBRE ÉS?


Sempre ens han dit que "el saber no ocupa lloc" però no sé si és massa cert perquè a mi, els prestatges de la biblioteca se m'han fet petits i m'ha tocat traslladar uns quants llibres a una altra habitació.

I mentre transportava una de les capses plenes de llibres, aquesta ha anat per terra. No cal que patiu, han aguantat força bé el sotrac però la sacsejada ha provocat que les lletres que formen el títol i el nom de l'autor s'hagin barrejat.

Abans de posar-los a la nova prestatgeria, hauria de desxifrar aquests anagrames i tornar a trobar els títols i els autors originals. Podeu ajudar-me en aquesta tasca i evitar així que hagi de refer tot el catàleg de la meva biblioteca? ;-)


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Puigmalet "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

4 comentaris:

Assumpta ha dit...

No sé quin serà, però aquest que t'ha quedat a tu, sembla que ha de ser molt divertit!! :-DD

rebaixes ha dit...

Ja ho diu l'Assumpta que deu ser divertit... Si aquestes lletres fessin el servei social que abans feien les fem bres, la capitana dien ALINEE-VOS BÉ segur que en un norrés elles mateixes es posarien al lloc... Abans també feien alguna cosa ben feta, eh? Anton.

Puigmalet ha dit...

El mal francès de Lluís Maria Todó. Iuhu!

McAbeu ha dit...

Doncs no sé si en PUIGMALET ha fet servir el mètode que ens explica l'ANTON per alinear les lletres :-)) però no hi ha dubte que soluciona l'anagrama. Felicitats!

PS: ASSUMPTA, no sé si la novel·la "anagramàtica" la podem considerar com divertida. Pensa que l'acció transcorre en una cursa de cotxes per dins d'una ciutat just la nit de la cavalcada de Reis i que el rival del protagonista li acaba de sabotejar els frens... :-DD

Publica un comentari a l'entrada