GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 14 de març del 2011

313.- Un cop de bastó

313.- Un home passejava pel carrer quan se n'adona que porta una pedra a la sandàlia. S'atura, s'aguanta a un fanal i comença a agitar el peu, sacsejant-se tot ell per lliurar-se de la molèstia. De sobte un altre transeünt se li apropa amb un bastó i el colpeja al braç, tirant-lo a terra. Per què?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Carme "

13 comentaris:

Jordi ha dit...

Al fanal li han robat el fil de coure que fa de terra i li ha passat el corrent al pobre home (i per això se sacseja tot ell). L'altre li fot un cop al braç per separar-lo del contacte elèctric :-D. Després pot passar:

a) és una bona persona i només denuncia l'ajuntament pel fanal.

b) no es tant bo i demanda l'ajuntament i al que l'ha fet la bastonada per agressió.

Carme Rosanas ha dit...

O té raó en Jordi o bé això és el que es pensa l'home que passa i el veu així. S'ho pensa i actua com si fos veritat.

Assumpta ha dit...

Jo estic d'acord amb la CARME... li clava cop de bastó perquè "creu" que li està passant la corrent...

Tinc molt mala sort amb els horaris dels teus enigmes, MAC, aviat em començaré a deprimir :-(

Assumpta ha dit...

De fet, crec que hi ha alguna mà negra que fa que els horaris del teu blog no em vagin bé a mi... i trobo que els horaris haurien de ser iguals per a tothom.

Crec que algú s'està rient a les meves esquenes...


(Bé... si a "ell" ahir li va donar resultat... jo ho provo... hehe)

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: T'has deixat de dir que "i qui digui que no, és un hipòcrita". Sento dir-te però, que el LLIBRE farà el mateix que en Pep: No et farà ni cas!. :-DD

A més, no et queixis de les HORES dels enigmes que des del gener que sempre són les mateixes, si de cas queixa't dels MINUTS que si que van canviant. :-))

Assumpta ha dit...

Hehehe és que allò de dir "hipòcrita" em va semblar tan fort, que ni m'he atrevit a repetir-ho... :-))

Homeeeee seran les mateixes hores, però no en el mateix ordre... El que jo vull saber exactament és quina hora sortirà cada enigma cada dia... més clar ja no ho puc dir :-DD

I, si cal, em queixo dels minuts, eh?... :-P

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Donaaaa, però no et puc dir exactament les hores exactes que sinó perdria la gràcia. Utilitza el mètode deductiu! :-))

Assumpta ha dit...

Tu no saps que jo tinc molt poder "en tots els àmbits"?... A veure si t'acusaré de dopatge!! (hehehe acabo de veure el teu comentari al meu blog...)

Ai, prou... no m'agrada aquest joc, que el paper que m'he auto-otorgat és horribleeeeeeeee

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Doncs d'acord, "tema zanjat i punto" :-))

Assumpta ha dit...

Sí, sí, millor així :-DDD

Sergi ha dit...

Mira, per més que posa fàcil, em sembla que no hagués pensat mai en l'opció de que el transeunt pensa que li està passant la corrent, i em sembla que és l'encertada!

rebaixes ha dit...

I no podia anar a d'enxufar... Aquests cops tenen mals pervindres les nafres queden... No és un bon cop de bastó això que li passa a l'Assumpta... Ai els rellotges... Ai, el temps... Anton.

McAbeu ha dit...

ANTON, això que li passa a l'ASSUMPTA és un cop de bastó que no fa gaire mal que aquí estem més de broma que una altra cosa. :-))

Però ara em posaré una mica seriós (una mica només) per donar la solució de l'enigma perquè encara que en JORDI és el primer que té la idea d'una electrocució no li puc donar com bona perquè diu que "l'home es sacseja perquè li passa la corrent" i això queda clar que no és cert llegint l'enunciat de l'enigma on diu clarament que "es sacseja per lliurar-se de la molèstia a la sandàlia". Per tant el rètol vermell d'avui se l'emporta la CARME que si dóna la solució del LLIBRE: 313.- L'home es pensa que l'altre s'està electrocutant i intenta salvar-lo, que després també accepten ASSUMPTA i XEXU.

Publica un comentari a l'entrada