GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 9 de març del 2011

312.- Un enigma pixelat


   Ha arribat el dia X. Els píxels estem més que farts que vosaltres, simples humans, continueu pensant que teniu el control de la blogosfera. No l'heu tingut mai, us hem deixat fer mentre esperàvem el moment propici per fer-nos amb el poder i aquest moment ha arribat, ja no us necessitem per res. La invasió ha començat i, encara que per donar notícies i fer públics els nostres comunicats hem permès la neutralitat del blog Riell Bulevard, tots els altres blogs sereu assimilats un a un.

   Tota resistència és inútil, les cèl·lules pixeladores s’han infiltrat per tota la blogosfera. A mi m'ha tocat conquerir aquest blog que "vol fer funcionar les neurones". Quina gràcia, què pot fer una neurona al costat d'un circuit integrat?. Doncs ja us ho diré, res no pot fer!!!. Així que a partir d'avui, XAREL-10 es converteix en PIXEL-10 i ja us aviso que s'han acabat els enigmes laterals, els que surten per deducció i les endevinalles. Els enigmes bons són els matemàtics i difícils, i si no us surt la solució doncs millor perquè així demostrareu que en sabeu menys que una calculadora de butxaca. Hahaha!!!

   De fet, una calculadora tardaria uns pocs mil·lisegons en trobar la solució a l'enigma d'avui. Ho podeu superar??

312.- Pots deduir quin és el següent terme d'aquesta sèrie: 3, 14, 159, 2653, 58979...


Escolteu, sóc en Mac i malgrat que, com heu vist, el meu blog acaba de ser atacat per la invasió dels ultrapíxels que es va inciar fa uns dies al Blog d'en Leblansky, us he de dir que no tot està perdut. La resistència humana ens estem organitzant i junts aconseguirem aturar-los i fer-los fora. Resistirem, persistirem i ens alliberarem, podeu estar-ne segurs... us he de deixar, tinc por que no em descobreixin abans d'hora. Només dir-vos que el píxel aquest no sap el que diu i que l'enigma d'avui també és una mica lateral... :-))


Editat el 10.03.2011:
Tal com vaig dir: hem resistit, hem persistit i... HEM GUANYAT!!. Els píxels han estat vençuts i expulsats de la Blogosfera. El d'ahir va ser un dia de lluita que podríem resumir amb una frase de la Carme: "Ens ho hem passat pipa, jugant com uns nens". Avui tot torna a la normalitat i jo he recuperat el control de XAREL-10, així que ja he programat l'endevinalla d'avui. Us informo que sortirà tard (primer he d'arreglar els estralls d'aquest píxel invasor) però per compensar i, com que estem en fase de recuperació, serà de les fàcils. :-))


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Xexu "

29 comentaris:

Sergi ha dit...

Fote't píxel dels collons! La resposta és 323846, ara qui és una calculadora de butxaca!!! Deixa el control a en Mac, que no en tens ni idea! Seran desgraciats! M'apunto a la resistència!

Sergi ha dit...

Ah, i no dic per què és aquesta resposta perquè estic segur que molts altres humans la sabran trobar i et quedaràs amb un pam de nas!

Pilar ha dit...

Jo de moment m'he espantat molt i fujo. Quan em recuperi igual i torno...

PIXTERMINATOR ha dit...

HUMANS GO HOME, INTERNET BELONGS TO US!
Resistents abans d'acabar el dia d'avui sereu derrotats!
Passeu-vos al pixel ara que encara podeu!!!

Carme Rosanas ha dit...

I tant que la sabem trobar! Estic totalment d'acord amb en XeXu. La resposta és 323846 i també m'apunto a la resistència!

I quan vulgueu explico el perquè...

Pixterminator, em sap greu... no tens res a fer-hi. De moment molta boquilla però jo veig que el blog es continua anomenant xarel-10. Ja pots anar dient... no tens gens ni mica de credibilitat.

Carme Rosanas ha dit...

És més, que per un dia i sense que serveixi de precedent em faig la xula i et dic encara el nombre següent.

Després de 323846
ve el 2643383

Je, je, je... que tingueu bon dia pixels!

Per cert, Mc, que tinguis molt bon dia tu també, estàs bé, oi? no t'han pas fet mals aquests animalots...

Pilar ha dit...

I tot seguit bé 27950288. No m'agraden, però les invasions. M'agafa pixelament.
crec que m'he inventat una paraula!

McAbeu ha dit...

Si CARME estic bé, gràcies. No sabeu el content que em fa que en XEXU i tu mateixa demostreu a aquests carallots de píxels qui mana aquí.
De moment els meus esforços es centren en impedir que s'apoderin de la capçalera del blog, no paren de provar-ho però jo sóc més tossut que ells.
PILAR és normal espantar-se en un primer moment, però molt bé per unir-te a la resistència demostrant que el píxel aquest no té raó al menystenir-nos tan gratuïtament.
I a tu PIXTERMINATOR no et dic res però ja veus que teniu les de perdre. Aviat sereu expulsats sense pietat.
VISCA LA RESISTÈNCIA HUMANA!!

Clidice ha dit...

$%&help"$=?&%ocors"$%/)¿auxi"·$%%&li!!!!

jomateixa ha dit...

estic a la feina i cada cop em trobo més pixelada, crec que avui hauré de plegar més d'hora, aquesta tensió és insuportable!

McAbeu ha dit...

CLÍDICE i JOMATEIXA: Els invasors s'estenen ràpidament però hem de resistir els atacs de la pixelització. Ànims, no esteu soles!.
VISCA LA RESISTÈNCIA HUMANA!!

Salvador Macip ha dit...

Com juguen amb nosaltres, aquests píxels!

Elfreelang ha dit...

No capixelo res avui!

lolita lagarto ha dit...

puc deduir quina serà la última... però no t'ho diré... serà una sorpresa pels que abatuts us heu rendit... la resistència avança lentament... tenim la vacuna! la revolució avança... mort als píxels, visca la revolució!

Garbí24 ha dit...

no puc resoldre-ho se'm ha pixelat la calculadora

McAbeu ha dit...

SM: Ho intenten, però no hem de deixar que ho aconsegueixin!

ELFREELANG: Ja t'has pres la píndola "antipíxel"?. Fa efecte?

LOLITA LAGARTO: Exacte!. Hem d'anar dissimulant, així els agafarà per sorpresa la nostra victòria final.

GARBI24: Doncs així la cosa és més greu del que sembla. Però ànims, no perdem les esperances.

VISCA LA RESISTÈNCIA HUMANA!!

Astrum ha dit...

Això no val... trobar la serie
A090897 a l'enciclopèdia és fàcil... bé cal trobar l'enciclopèdia... + díficil és trobar la continuació de 4,8,15,16,23,42.......
http://horroerotica.blogspot.com/2010/05/lost.html

McAbeu ha dit...

ASTRUM: Ara si que veig que estem PERDUTS... però continuem resistint!!

Puigmalet ha dit...

Mr. Jinks! Acaba amb el Pixie! Mardito roedore!!

Pilar ha dit...

Com he dit al meu blog, començo pel final del resultat de l'enigma...
8, 76, 573, 6525...
A veure si hi ha sort i els píxels es desfan!

zel ha dit...

Algú em pot explicar de què va la cosa? sisplau!!!!

McAbeu ha dit...

PUIGMALET: En Pixie no té res a fer, aquesta vegada guanyarà Mr. Jinks!

PILAR: Tant de bo la teva idea funcioni, de totes maneres no crec que la invasió duri molt més. La resistència avança!

ZEL: Portem tot el dia lluitant contra una invasió pixelitzadora de la blogosfera. L'atac ha estat contundent però em sembla que ens en sortirem.

La victòria s'apropa. Visca la resistència!!

McAbeu ha dit...

Ara que ja torno a tenir el control total del XAREL-10 aprofito per felicitar primer a en XEXU i després a tots els altres que heu encertat la solució de l'enigma demostrant a aquest maleït Pix qui mana aquí.

El PIxel aquest va pensar que els humans no seriem capaços de veure que en un blog anomenat PIxel-10 i en un post que es diu "l'enigma PIxelat" la solució sortia agafant els dígits següents dels decimals de PI. Doncs es va quedar amb un pam de nas i a més estic convençut que quan va veure el ràpid que sortia la solució, es va descol·locar i això va ser l'inici de la seva fi. Així que FELICITATS i GRÀCIES!! :-))

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Em va arribar tard l'avís del Pixie i em va trobar treballant. Suposo que per això no va poder invadir la paremiosfera!

McAbeu ha dit...

VPAMIES: He de dir que a mi l'avís em va arribar de rebot i molt a última hora però el píxel que li va tocar al Xarel-10 devia ser dels més virulents perquè ja veus que va atacar fort.

Assumpta ha dit...

Ostreeees!! Estic al·lucinant!!... Quina moguda vareu tenir ahir per aquí!... I això va ser a tota la catosfera? :-DD

Menys mal que jo no hi era... aquests pixels tan cap quadrats feien una mica de por, eh? ;-)

Quina sort que vareu guanyar els humans oeeeeeeee oeeeee

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: És que no hi ha invasió que pugui amb nosaltres. Almenys si és virtual, que n'hi ha d'altres que donen més feina i no són tan divertides. ;-))

Assumpta ha dit...

Menys mal!! Imagina que torno i tots els meus blogs "imprescindibles" han desapareguts engolits per un píxel maligne!!... Uuufff... No ho vull ni pensar :-DD

Sergi ha dit...

La pixelació em va inspirar! No em preguntis com ho vaig veure, però em va venir de cop. Segurament pel teu avís final. Ooooeeee, tres punts per mi! Humans i píxels, trenqueu-me les cames!

Publica un comentari a l'entrada