GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 10 d’abril del 2010

Enigmes de la vida (14) - BLOGAIRES IN PERSON


L'enigma de la vida d'avui no és tal enigma perquè us el contestaré jo mateix, però us el faig igualment:

Sabeu quins dos blogaires
vaig conèixer en persona
abans d'ahir?

Segur que amb la subtil pista de la foto que encapçala aquest apunt tots en teniu un al cap, no? :-D. Doncs l'altre va ser el periodista que li va fer a aquest la presentació del seu últim llibre, el dijous 8 d'abril a Cambrils.

No us faig patir més (perquè estàveu patint, no?) i us contesto l'enigma. Abans d'ahir vaig anar a la presentació del llibre "Una Sortida Digna" que es va fer a la sala d'actes del Centre Cultural de Cambrils i vaig poder saludar en persona a Jesús M. Tibau del blog "Tens un racó dalt del món" i a Òscar Ramírez del blog "Tot és possible".

Són dos blogs que gairebé des dels inicis de XAREL-10 formen part de La Meva Blogosfgera i per això el fet de que hagin estat els primers blogaires que he vist en 3D m'ha fet força il·lusió i us vull explicar com va anar.

El dijous al matí vaig rebre un e-mail d'en Tibau informant-me que jo havia resultat guanyador del sorteig dels seus Jocs Literaris del mes de març i on em demanava l'adreça per fer-me arribar el lot de llibres. Quan li vaig enviar em va respondre que justament aquell dia, ell seria a prop de casa meva perquè presentava el seu llibre a Cambrils i que em convidava a anar-hi. Jo treballo totes les tardes i per tant quasi mai puc anar a aquests actes que es fan al vespre però algun avantatge ha de tenir ser autònom (i ja us dic que en té ben pocs) i aquella tarda vaig plegar de la feina mitja hora abans per poder arribar a Cambrils almenys al final de la presentació.

I ben just que em va anar, quan vaig arribar els parlaments i l'actuació del cantautor Jesús Fusté ja havien finalitzat i en Tibau estava signant els últims exemplars del llibre als assistents. Vaig tenir temps però de presentar-me, fer-li signar el meu "Una Sortida Digna" i tenir-hi una breu conversa molt agradable amb ell i l'Òscar Ramírez que, com no podia ser d'altra manera, va girar al voltant del món dels blogs (i us puc assegurar que no vam criticar gairebé gens als que no hi ereu :-DD).

Com jo ja li havia dit que faria els possibles per anar-hi, en Tibau m'havia portat i em va entregar en mà part del meu premi dels Jocs de març. Ho veieu a la foto, un dels sis llibres del lot de l'editorial Petròpolis i el CD de "La Soul Machine" que, aprofitant que un dels components de la banda havia participat a la presentació, també me'l vaig emportar dedicat i que us recomano fervorosament.

Els altres llibres de la foto no corresponen a aquest Premi, són els dos llibres dedicats per en Tibau que tinc. El primer és "El Vertigen Del Trapezista" que em va regalar com guanyador del seu Joc Literari nº 100 i l'altre és "Una Sortida Digna" (aquest si que l'he comprat, eh! ;-D) que em va dedicar ahir.

I justament d'aquesta dedicatòria que em va fer, vull copiar-vos la part final i dedicar-li a ell mateix, perquè al seu blog li escau tant o més que al meu, i també a tots vosaltres que feu que aquest món virtual sigui ben real:

Gràcies per compartir tantes
iniciatives lúdico-engrescadores
a la Catosfera.

19 comentaris:

Pilar ha dit...

Jo espero una tarda semblant a la teva d'aquí a poc.
Igual i t'hi apuntes.
Bon dia Xarel-lo

McAbeu ha dit...

Bon dia PILAR. Ja em podries donar alguna pista més, no? ;-)

JJMiracle ha dit...

No sé els anys que fa que espero que em toqui el premi del mes dels Jocs Literaris… :-D Però no perdo l'esperança (i felicito una vegada més el Jesús per la iniciativa)!

Rita ha dit...

Vaig tenir el plaer de conèixer el Jesús Ma. en la presentació del llibre que va tenir lloc a Barcelona així com a d'altres blocaires que també hi van assistir. Va ser molt agradable tot plegat.

kika ha dit...

quantes coincidències i quantes emocions!
me n'alegro per tots tres! :-)

Pilar ha dit...

M'has fet riure, Mc/Xarel-lo.
Les pistes són totes al blog de Jesús. Indiquen un lloc i una lectura de contes que desprèn generositat. Al mateix lloc i el mateix dia, hi ha un altre acte que tampoc em perdré.
No sé si he sabut donar bones pistes.
Quan tinguem fets els mapes, els faré a arribar a tothom que li interessin.

Carme Rosanas ha dit...

Moments boníssims, jo ja n'he viscut tres i he conegut una pila ja de blocaires en persona. Sempre, cada cop i en tots els casos ha estat una experiència encantadora.

I espero repetir-la, jo tampoc timnc gaire fàcil le s hore s de mpresentacions de llibres ja que estic en el teu cas: treballo de tardes cap al vespre i també sóc autònoma, vol dir que a vegades i només a vegades m'ho puc muntar encara que arribi tanrd com l'últim dia.

Ferran Porta ha dit...

És genial posar veu, carn i ossos a persones amb les que tens una "relació virtual", gràcies als blogs, oi? Ho he viscut algún cop i està molt bé :-)

A seguir "desvirtualitzant", McAbeu!

Oscar Ramírez ha dit...

Va estar molt bé compartir aquella conversa a Cambrils. I et prometo que encara que em torturin no diré mai com ets i negaré haver-te conegut en persona, jajajaja.
Una abraçada!

Assumpta ha dit...

Ets un home afortunat, Mac, jo tinc molt mala sort en tot el que respecta a sorteigs i coses així, per tant, ja sé que mai em tocarà el premi dels Jocs d'en Tibau :-))

A veure Òscar, què vol dir que no diràs com és en Mac? Si ho sabem tots! És vellet, porta barba blanca, és bastant calb, el poc cabell que té és blanc, el porta una mica llarg i sempre va de perfil ;-))

Enhorabona a tots tres per haver passat aquests bons moments!! :-))

Unknown ha dit...

Bona gent, no?

McAbeu ha dit...

P-CFACSBC2V: Jo vaig descobrir els Jocs d'en Tibau al número 90 i s'han convertit en la meva primera "feina" dels dimecres al matí. És un bonic repte setmanal però no et negaré que també m'ha fet molta il·lusió que em toqués el lot de llibres i més en aquesta ocasió, que n'hi ha dos que els he escrit jo. :-D

RITA: Coincideixo amb l'adjectiu, per mi també va ser una trobada molt agradable que em va fer molta il·lusió.

KIKA: Gràcies, realment va ser molt emocionant. Almenys per mi que era la primera vegada que podia "tocar" un blogaire. :-)

PILAR: Doncs que us pensàveu, que només vosaltres podíeu demanar pistes? :-DDD. Si les he pillat em sembla que et refereixes als dos actes a celebrar el 15 de maig a Vilafranca. :-)

CARME: Jo també espero repetir-la, però ja saps que l'obligació passa per davant de la devoció i com tu dius, no sempre podem muntar-nos-ho.

FERRAN: Si que va ser genial, era la meva estrena i em va agradar molt.

ÒSCAR: Una abraçada per tu també i, home, en cas de tortura potser t'ho deixaria fer. Però t'han de torturar molt, val? :-DDD

ASSUMPTA: No em considero un home amb sort en això dels sorteigs. Per exemple no m'ha tocat mai la 6/49, encara que això pot ser perquè no hi jugo mai. ;-)
Exacte, si posem una foto és per que la gent s'hi fixi, no? :-D
I si que va ser un bon moment, em va fer molta il·lusió encara que per mi no va ser una sorpresa com la teva trobada amb la KWEILAN :-))

TONDO: MOLT bona gent, va ser una estona molt i molt agradable.

Assumpta ha dit...

Doncs si jo fos tu hi jugaria, ni que fos una setmana per provar, i si no vols el premi, no pateixis que ja t'hi ajudaré ;-)
Jo cada setmana faig travessa, primitiva i 6/49. És cert que jugo molt poquet a cada cosa. Res de múltiples ni moltes apostes. Però bé... si t'ha de tocar, amb que juguis UNA ja n'hi ha prou, no? Doncs, fill meu, la sort no està amb mi...

Ah! la meva trobada amb la KWEILAN va ser màgica per absolutament inesperada. Si hagués estat una cosa prevista jo hagués estat patint, nerviosa i amb ganes de fugir... Fent-ho així, tots els meus "murs protectors" van caure de cop i en vaig gaudir un munt!! Tot s'ha de dir que la Kweilan és una persona molt maca, molt dolça... i em va fer sentir súper còmoda :-))

Elfreelang ha dit...

Està molt bé conèixer blogaires en tresD tal com dius....quina sort i quin plaer poder veure'ls i parlar ..... jo de moment no hi ha manera de guanyar cap joc literari i tampoc gairebé mai encerto els teus enigmes....em vaig perdre la presentació de A les baranes dels teus dits i la de totes les baranes...i em va saber greu! encara que com diu l'Assumpta segurament també hagués estat una mica nerviosa....

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: No hi crec gaire en els jocs d'atzar. M'agrada molt participar en jocs, porres i similars però no sóc gens d'apostar. ;-))

ELVIRA: Està MOLT bé, a mi em va fer molta il·lusió! :-)

Assumpta ha dit...

Doncs ets un dels encertants de la porra d'en Sànset i Utnoa!!... si ja et dic jo que ets un afortunat... :-))

Per mail envia'm sis números, que faré una primitiva i milloraré la meva situació econòmica jejeje

Jesús M. Tibau ha dit...

Gràcies per venir a la presentació; sempre em fa molta il.lusió còcèixer blcoaires en persona. Ja en tinc una bona col.lecció, i me'n faltes molts i moltes encara que espero a nar coneixent a poc a poc, o en una gran bacanal blocaire algun dia.
Veus, ara ja entro al teu blog d'una altra manera, i no em cal imaginar-me la teva cara tramant enigmes i mñes enigmes. Una abraçada

sànset i utnoa ha dit...

Bon dia McAbeu!

Com ja saps has estat un dels dos vencedors de la Porra que fem a casa, i a més a més has edevingut president d’honor del D.Y.W.T.K.A.S. Pots passar a buscar el teu diploma quan vulguis!

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Ja t'he dit que no sóc gaire de jocs d'atzar però no em costa res fer el que em demanes. ;-)

JESÚS M.: És bonic poder posar cara a la gent amb qui tractes, en el teu cas jo et portava avantatge en aquest terreny però ara ja estem empatats. I no és tan mala idea això d'una bacanal blogaire :-D

SÀNSET: Com has vist, ja ho he fet. :-))

Publica un comentari a l'entrada