GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 23 d’abril del 2010

Encreuat Temàtic 007


QUINES PARAULES FALTEN?

Com veieu es tracta d'un encreuat de set paraules...

No hi ha definicions però sabem que totes responen a un mateix tema que ve indicat, com a títol, en el mateix encreuat. A més tenim com exemple i com a pista una de les paraules ja col·locada al tauler.

La vostra feina és encertar les altres sis paraules que s'encreuen amb la que ja està posada. Si les trobeu dieu-me-les als comentaris amb el número que els correspon segons el tauler. Serà qüestió de posar-s'hi, no?. ;-)

Aquest és un encreuat fet a mida pel dia d'avui, les set paraules que el composen són el nom i el primer cognom (escrit tot junt) de set escriptors o escriptores en llengua catalana que han tret novetat editorial per Sant Jordi d'enguany, és a dir que han publicat un llibre dins de l'any 2010. Com a pista hi veieu a XAVIER BOSCH, guanyador del premi Sant Jordi amb la novel·la "SE SABRÀ TOT", els altres sis autors us els deixo per vosaltres.

FELIÇ DIA DE
SANT JORDI - 2010

Un bonic regal de la CARME,
que vull compartir amb tots vosaltres.


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS.
FELICITATS A " Kudifamily i P-CFACSBC2V "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

15 comentaris:

Kudifamily ha dit...

Bon dia!
Miro d'abar per feina, jeje:

2: Vicenç Villatoro

Kudifamily ha dit...

5: Emili Teixidor

Kudifamily ha dit...

7: Empar Moliner

Kudifamily ha dit...

6: Jordi Puntí

(i de moment em retiro, que haig de fer altre coses i estic en punt mort...)

Petonets Mac, ja ens diràs quantes roses has regalat i quins llibres t'han regalat(i t'has auto-regalat!)

(i per si de cas et diguéssis Jordi -que ara he caigut que no sé com et dius al món de 4 dimensions- doncs Moltes Felicitats)

;-)

JJMiracle ha dit...

Bona diada!

Caram, Kudi, una mica més i els fas tots! :-D

Els dos que queden, seguint els noms de la Kudi, podrien ser:

1. Maria Barbal
4. Ferran Torrent

Assumpta ha dit...

Mira que bé, jajaja ja està tota la feina feta :-DD

Et felicito, Mac, per aquests mots encreuats especialment pensats per a la diada d'avui que, al mateix temps, poden ser molt útils per triar llibres als despistats que encara no ho tenen clar :-))

Assumpta ha dit...

Que m'ho havia oblidat...

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI!! :-))

Garbí24 ha dit...

Només em queda per dir-te feliç sant jordi....doncs la feina ja es feta

Puigmalet ha dit...

Molt bona diada, mag dels bits!

Elfreelang ha dit...

Ara no tinc temps per pensar...molt bona idea el joc d'avui! i un bon Sant Jordi ple de llibres i roses tan maques com la de la Carme McAbeu!!!

kika ha dit...

avui dono tot el que heu dit per bo... després ja vindrà el mac a corregir-vos-ho :-DDD
felic diada a tots!!

Assumpta ha dit...

Hem anat per les paradetes i he agafat un munt de punts de llibre, i en un d'ells hi ha una llista de llibres novetat d'aquest any!!... Ai, si l'arribo a tenir abans! :-))

I també he vist el llibre que tu et volies comprar, el "Se sabrà tot"... Ja el tens? :-))

J ha dit...

Normalment passo pel teu bloc cap al vespre i ja m'he acostumat a llegir les solucions sense haver de fer l'esforç ... la gandulitis no és mai bona.

De totes maneres avui he vingut esperant que hagis tingut (hagueu tingut tots) una bona diada de Sant Jordi.

Salut, llibres i roses!!

McAbeu ha dit...

Bon dia a tothom!

Començo felicitant a la KUDI i a en P-CFACSBC2V que descobreixen tots els escriptors amagats. :-)

Continuo expressant el meu agraïment a GARBI24, PUIGMALET, ELVIRA i KIKA per la seva visita com també la d'en JOAN a qui li he de dir que té raó, que això de la gandulitis no pot ser bo de cap de les maneres. :-DD.

I acabo contestant a l'ASSUMPTA i també a la KUDI perquè encara que no faci POST DE SANT JORDI si que puc fer un COMENTARI DE SANT JORDI :-)
Com l'any passat, vaig passar una estona de la Diada ajudant en una parada de llibres i flors. Vam estar tot el dia mirant cap el cel però la jornada va anar bastant bé, les vendes una mica més fluixes però bé, fins al final. Just quasi a l'hora de plegar va fer un xàfec impressionant que ens va deixar ben xops mentre intentàvem salvar els llibres de la mullena. En quant al meu llibre d'enguany, doncs al final no he estat gens original i m'he quedat el que va ser el més venut a tot Catalunya i també a la nostra parada, el "Se sabrà tot" d'en X. Bosch.
I una altra cosa, entre les parades de Sant Jordi n'hi havia una de VILA-SECA DECIDEX on podies votar anticipadament en la consulta popular per la independència i ho vaig fer, que feina feta no té destorb. :-))

Assumpta ha dit...

Ah!! Aquí a Reus també hi havia una parada de REUS-DECIDEIX on es podia votar anticipadament, però a mi em va fer més gràcia esperar al dia 25...

Mentre escrivia això m'ha entrat el riure perquè he recordat quan "L'agenda tacada de sang" que tu programaves bé tots els posts i jo, tot i que ho intentava, sempre acabava fent-ho al darrer minut!! Espero que tot i esperar a l'últim dia, no passi res i no hagi d'anar al final ;-))

Publica un comentari a l'entrada