GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 14 d’abril del 2010

222.- Al bar de Moe

222.- Som a Springfield i entrem al bar de Moe, Homer té al davant un “xupito” de whisky i Barney està a punt de beure's 5 gerres de cervesa Duff. En broma, Homer li diu a Barney: Ets tant bevedor que series capaç de beure't tota aquesta cervesa abans que jo m'acabi el whisky. En Barney se'l mira i li contesta: Ho puc fer amb dues condicions, que tu no pots començar a beure fins que jo no comenci la segona cervesa i que tu no pots tocar les meves gerres igual que jo no puc tocar el teu got. Homer accepta i perd l'aposta, com s'ho ha fet en Barney?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Edu "

10 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Mmmm quan en Barney acaba la primera gerra la posa de cap per avall sobre el got de xupito. Després pot començar a veure les altres tranquil·lament perquè en Homer no pot tocar la gerra i agafar el xupito.

Salut!

JJMiracle ha dit...

Totalment d'acord amb l'Edu. Amb l'afegit que el Barney deixaria anar un rot al final.

Elfreelang ha dit...

la solució de L'Edu em sembla genial!

Assumpta ha dit...

Apaaaaaaa!! molt bona, Edu!! ;-))

Jajajaja P-cfacsbc2v, quasi m'ha semblat sentir el rot! :-PP

De totes formes, jo mai hagués acceptat aquesta condició perquè l'aposta primera era "series capaç de beure't tota aquesta cervesa abans que jo m'acabi el whisky" llavors, deixar-li beure primer una gerra sencera, ja no és "tota aquesta cervesa" mentre l'altre va bevent el whisky... ja es veia que en Barney n'estava tramant alguna :-DDD

sànset i utnoa ha dit...

Estic d'acord amb l'Edu.

*Sànset*

Pilar ha dit...

A mi no m'agraden els Simpsons.
Felicitats, Edu.

kika ha dit...

molt bona edu!

Sergi ha dit...

Molt ben pensat això que diu l'Edu, però em temo que en Barney no seria prou espavilat per fer-ho, i sobretot perquè a aquelles hores ja aniria com una cuba.

Misteri ha dit...

Peque volia ventatge

McAbeu ha dit...

Bon dia!

Com diu MISTERI, en Barney volia avantatge i la millor manera d'aconseguir-lo és utilitzar l'estratagema que ens explica l'EDU. FELICITATS!!

Publica un comentari a l'entrada