GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 6 d’octubre del 2008

008.- Vacances a Tokio

 008.- Un turista català arriba a un hotel familiar de Tokio (Japó), ell no parla japonès i el recepcionista no entén el català però amb el mig anglès de tots dos s'entenen i aconsegueix una habitació. Una vegada a la cambra el turista decideix que abans d'anar a dormir li vindria de gust un refresc, truca a recepció per demanar que li serveixin a l'habitació però cansat d'esperar que aparegui un cambrer se'n va a dormir, fins que a les set del matí el recepcionista truca a la seva porta despertant-lo sense que ell ho hagués demanat, per què el recepcionista ha actuat així?


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS, FELICITATS A ” Neil “

5 comentaris:

NeiL ha dit...

L'avisa per esmorzar?

macabeu ha dit...

No, els japonesos són molt estrictes amb l'intimitat dels seus clients i cap recepcionista s'atreviria a despertar un hoste si no té ordre directa de fer-ho.

NeiL ha dit...

La veritat es que em tens intrigat... continuaré donant-hi voltes. Per cert, que encara no t'ho he dit, felicitats pel blog, com has pogut comprovar, m'encanta i m'hi he enganxat. :)
Mmm, s'ha calat foc al hotel i el recepcionista el prova d'avisar? Ha confos "sed" amb "set"?

macabeu ha dit...

Gracies per les felicitacions i m'agrada haver trobat a un altre adicte a fer funcionar les neurones.

Per cert a l'hotel no hi ha foc ni cap altra emergència però no vas gens desencaminat quan parles de confusió entre el recepcionista i el client, et dono una altra pista: per solucionar l'enigma primer has de descobrir el tipus de refresc que va demanar el client.

NeiL ha dit...

Ara si, amb la pista ho veig clar del tot, li va demanar un "seven up", i el de la recepcio va entrendre que el despertessin a les set . Seven= set, up = dalt .
Molt molt bo, m'ha agradat molt aquest. :)

Publica un comentari a l'entrada