GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 2 d’octubre del 2009

XAREL-10 va sortir a la ràdio

En el post següent parlo d'una efemèride que avui celebro a XAREL-10 i mentre el preparava m'he trobat que ha desaparegut de la web de RAC-1 la ressenya que van fer el 24 d'octubre de 2008 quan aquest blog va ser BLOG RECOMANAT a la secció BLOGGIES del programa de ràdio EL MÓN A RAC-1.

Aquesta pèrdua no té cap importància però va ser el primer reconeixement públic del blog, quan encara no havia fet el primer mes de vida, i m'ha sabut greu perquè no hi comptava que desaparegués (un error meu, com si no sabés que en aquest món d'Internet les coses ara hi són i ara no hi són amb gran facilitat) i no havia guardat cap còpia de la pàgina.

Ja ho donava per perdut quan Google m'ha donat la solució. Com potser ja sabeu, cada vegada que “Googlebot”, el robot de Google que rastreja Internet, passa per una pàgina web n'emmagatzema una còpia als seus servidors i també ens les ofereix com resultat de la cerca. He tingut la sort de que aquesta còpia de seguretat de Google encara no s'havia esborrat, per tant l'he pogut copiar i la deixo aquí perquè en quedi constància.

Aquesta és una còpia en la memòria cau de http://www.rac1.org/elmon/?p=2196&paged=35 de Google. És el resum de la informació de la pàgina tal com es mostrava el dia 1 set. 2009 08:33:33 GMT. És possible que la pàgina actual hagi estat modificada durant aquest temps.

Inici » Bloggies Blanco: “Rajoy és un ignorant”
(divendres, 24 octubre 2008 - Un comentari)

Pepe Blanco, vicesecretari general del PSOE (http://elcuadernodepepeblanco.blogspot.com)

Blog sobre enigmes mentals (http://xerraires.net/macabeu/category/mentals)

El vicesecretari general del PSOE, Pepe Blanco, assegura al seu blog que Mariano Rajoy és un “ignorant” per criticar el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.
Rajoy va criticar Zapatero per haver abandonat l’hemicicle, quan havia sortit a parlar amb Nicolas Sarkozy per negociar la presència de l’estat espanyol a la cimera del G20. Però el “disculpa” perquè -diu- “Rajoy no ho sabia”. I és que -continua- “el seu problema és que cada vegada en sap menys” i “la ignorància és molt atrevida”. Blanco creu que hem arribat a nivells que són inconcebibles en altres països, ja que l’oposició s’alegra que l’estat no sigui a la cimera del G20. Tot plegat, “una llàstima”, conclou.

Avui us proposem resoldre enigmes mentals… Enigmes que apareixen al blog Xarel 10. Qui l’escriu es fa dir Pere Llada, encara que els amics li diuen Macabeu… Un noms que, amb els enigmes que us proposem a continuació, confirmen la seva afició al cava… Per exemple: “quina és la meitat de dos més dos?”, pregunta… Qui hi vulgui participar, ha de deixar-hi un comentari. La resposta correcta és 3. La meitat de dos és 1, més 2, 3. Els de l’equip ens hem atrevit amb un d’aquests enigmes… Has de bullir un ou 10 minuts exactes amb dos rellotges de sorra: un de 4 i un de 7 minuts. Com ho fas? Hem proposat: girar els dos rellotges a la vegada, quan s’acabi el de 4, comencem a bullir l’ou. Quedaran 3 minuts al de 7. Quan acabin aquests 3 minuts, tornem a girar el de 7 i ja en tenim 10 exactes. A veure…

Un comentari » macabeu ha escrit: Quan fa menys d’un mes vaig començar el meu blog sobre enigmes mentals en català XAREL_10 ( http://xerraires.net/macabeu/ ) no podia imaginar que en tant poc temps tindria l’honor d’aparèixer en aquesta secció com blog recomanat i molt menys que en parlarieu per la ràdio. Us en dono les gràcies de tot cor. Per cert, la solució que proposeu per l’enigma de l’ou dur és totalment correcta. Ja teniu una felicitació virtual al meu blog i us animo a seguir solucionant enigmes, sempre es bo dedicar uns minuts a fer treballar les neurones encara que en Basté digui que això demostra que tenim poca feina. :-)

- 24 octubre 2008 a 9:04 am

8 comentaris:

Angle ha dit...

Hagués estat una pena haver perdut aquest reconeixement, però sempre t'hagués quedat el dels qui et llegim :)

McAbeu ha dit...

ANGLE: Moltes gràcies per dir-ho :-))

JJMiracle ha dit...

I espero que la repercussió als mitjans no s'acabi aquí, que el bloc s'ho mereix.

Paraula de verificació: "obsce".

Nu sé, nu sé…

Assumpta ha dit...

Ostres!! jajaja la meitat de dos més dos!! jaja és boníssim!! :-))

No tenia ni idea d'aquest rastrejador... mira si n'hi ha de coses per aprendre!! :-)))

Només amb un mes ja eres mediàtic, tan petitó, llavors segur que no eres un ancià amb poc cabell blanc jejejeje

Una gran abraçada i MOLTES FELICITATS de nou!! ;-)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Mac, és possible que algun dia tornin a aparèixer aquests continguts i es tracti només d'una reestructuració temporal.

Els Bloggies d'abans ara són una altra secció que es diu "A cop de clic", amb pàgina i continguts propis dins el Blog d'EL Món, però amb un historial que comença el 7 de setembre d'enguany.

Això vol dir que els enllaços que vaig fer per recordar quan havien recomanat el refranyer català-castellà o el diccitionari hauran desaparegut també. Buaaaa!!!!!

McAbeu ha dit...

P-CFACSBC2V: Molt amable, moltes gràcies. :-)) En quant a la paraula de verificació, encara que en PUIGMALET diu que ho ha programat perquè llegeixi l'ànima del que escriu, jo encara no domino tant la informàtica així que només ha estat una casualitat, sens dubte:-DDD

ASSUMPTA: Moltes gràcies. Em va fer molta il·lusió quan ho vaig sentir i va fer que augmentessin molt les visites. Els mediàtics ja ho tenim això :-))
I encara ara, conservo força cabell :-DD

VÍCTOR: Vols dir que els tornaran a penjar?. Estarà bé si ho fan, però per si de cas jo ja ho tinc aquí. ;-D

Sergi ha dit...

Caram, el reconeixement et va arribar molt d'hora. Un blog amb menys d'un mes de vida sol ser un complet desconegut. Ja veus que la cosa ha anat en augment.

McAbeu ha dit...

XEXU: Exactament el blog tenia 22 dies de vida i encara no arribava a la trentena de posts publicats, va ser una agradable sorpresa certament que, ara que ja fa més temps que tombo per aquí, no sé com va poder passar perquè com tu dius això del reconeixement és un procés gradual.
Vaig tenir sort al principi, la resta ja m'ho he treballat una mica més :-D

Publica un comentari a l'entrada