GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dijous, 1 de gener del 2009

Balanç Mensual 3

L'enigma visual d'aquest mes és el següent:
Quin símbol falta per completar la sèrie?


Ja ha passat el tercer mes de vida d'aquest blog ...
... En aquest temps hem consolidat el blog, gràcies als "clients fidels" i he començat a entrar en la blogosfera 2.0, participant en iniciatives compartides que donen vida a aquest mon de la xarxa.
Les primeres han estat, com ja haureu vist, la col·laboració en un HOMENATGE A JOAN BROSSA en el desé aniversari de la seva mort i la participació en el BLOGAIRE INVISIBLE 2008. La meva intenció és continuar per aquest camí d'interacció blogaire.
Abans d'acabar torno a destacar la vostra presència. L'única cosa que fa viure el blog. Aquesta vegada la llista dels vostres noms està ordenada seguint un criteri diferent al del mes passat, a veure si l'endevineu: GINA, VICTOR, ISMAEL, NEIL, ALBERT, ESTEVE, ARNAU, JOAN, AURA, GEMMA, XAVI, JORDI, BERNADETTE, MRS, XP, JOSEP, JORDI, MARIA MERCÉ i també els molts altres visitants que han entrat però no han deixat cap comentari. Moltes gràcies a tots, de tot cor.


TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Sergi "

3 comentaris:

elveidedalt ha dit...

XArel.lo,
crec que em vas enviar un email suggerint-me un objecte frikie pel meu Museu Blocaiure del Disseny Frikie. L'he esborrat sense voler i no sé trobar-lo. Me'l pots tornar a passar?

Sergi M. Rovira ha dit...

el símbol de dos vuits (88)

McAbeu ha dit...

SERGI: Resposta correcta, Felicitats!

Publica un comentari a l'entrada