GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 24 de juliol del 2023

Test d'intel·ligència - 004 [E02]




TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. L'ENHORABONA A " Montse "

13 comentaris:

artur ha dit...

Ai !..aquesta calor pot fer molt de mal ! :D
És difícil, et diré la C, per provar :)
Salut !.

sa lluna ha dit...

És com m'està quedant el cervell amb aquesta calor. Per tant la poca intel·ligència que em queda, no està molt disposada a respondre i encara menys a acertar. Diré la B, mem si em queda una mica de sort.🥵😅

Aferradetes, Mac.

Anònim ha dit...

Jo no la reconec en cap, o sigui que m'acolliré a la possibilitat que no sigui cap.
Soc la Carme

McAbeu ha dit...

Gràcies a tots tres per dir-hi la vostra... malgrat la calor. :-)

ARTUR i SA LLUNA: Com que ja em coneixeu, estic segur que no us estranyarà gens que us digui que per donar per bona una solució és necessari raonar (una mica almenys) la resposta donada... i encara amb més raó si el joc s'anomena "Raonament Espacial". No us sembla que tinc raó?  ;-DD

CARME: Està bé tenir en compte totes les possibilitats, però en aquest cas el LLIBRE no ho veu com tu i insisteix que una de les opcions és la solució correcta.

sa lluna ha dit...

Intentaré raonar-ho, mem si en sé: Figura-B.
Suposant que és per una font de calor, les peces s'aniran deformant de dalt a baix, per això van caient damunt les peces de baix. I la menys deformada és la de la base.
És un raonament un tant espacial, sí!.😅

Aferradetes, Mac.

McAbeu ha dit...

SA LLUNA: Efectivament, el teu és un raonament ben espacial i també força especial, m'ha agradat molt que hagis tornat per explicar-nos-el. Moltes gràcies!!

De fet, no puc negar que té força lògica (sempre que encenguem el forn només per a gratinar :-D), però la solució no va per aquí i ara ja et puc confirmar que la figura B no és la resposta correcta.

Abraçades!!

xavier pujol ha dit...

Un aplaudiment a sa Lluna.
Tot i haver llegit la resposta, encara em costa d'entendre.

McAbeu ha dit...

XAVIER: No et nego que Sa Lluna es mereixi un aplaudiment pel seu raonament (que, si més no, és ben imaginatiu), però com he intentat explicar (sense gaire èxit, pel que sembla :-D) al meu anterior comentari, la seva solució NO és la correcta.

Per tant, això vol dir que la resposta bona encara no l'has llegit i que, si vols, tens l'oportunitat de trobar-la tu. ;-)

Pons ha dit...

Què coi és això? Un altra versió del test de Rorschach? Si és així me la sé, no has de contestar res de violència ni sexe. Gatets, jo hi veig gatets.

McAbeu ha dit...

PONS: Podríem psicoanalitzar exhaustivament aquesta tendència teva a veure gatets per tot arreu, però fa massa calor. :-D

El joc d'avui, en canvi, no té res de psicoanàlisi i únicament es limita a una comparació "abans-després". La peça de dalt s'ha deformat i s'ha convertit en una de les de sota. La vostra feina és trobar l'opció correcta (i explicar per què l'heu escollit).

Montse ha dit...

Acabo de descobrir aquest blog i m'he quedat ben intrigada amb aquest enigma...
Ja em perdonareu si vaig mal encaminada: crec que descartaria la B i la D perquè encara que la peça es fongués no quedaria cap fragment aïllat o encerclat al mig. Entre la A i la C no ho veig clar. M'aventuro a dir la A perquè la C té una peça que va de diagonal a diagonal i a l'original no hi és.

McAbeu ha dit...

MONTSE: Primer que tot, benvinguda al XAREL-10.
T'he de dir que no només no vas mal encaminada sinó que has trobat la solució correcta que buscàvem. Efectivament, l'opció A és la bona perquè, si ens hi fixem, és l'única que té dos punts interiors on es creuen dues línies que és una de les característiques de la figura original.
Felicitats per l'encert i gràcies per jugar. :-)

Anònim ha dit...

Enhorabona a la Montse! D'això se'n diu arribar i moldre!
Jo per més que m'ho digueu no ho sé veure.

Publica un comentari a l'entrada