GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 7 d’agost del 2017

912.- Embolics a platea

912.- Abel, Benet, Carla i Diana són dos matrimonis que han comprat entrades pel teatre, la sessió d'avui és numerada i ells tenen les localitats 1 a 4 de la fila 13. A la cua d'entrada a la sala, força darrere d'ells, hi ha una altra parella, Jordi i Elisenda, que també volen veure la representació. Abans formaven part del mateix grup d'amics però, per baralles entre les dones, ara no es parlen. Quan Elisenda s'adona que els seus ex-amics també seran al teatre, fa passar primer al seu home perquè li digui on i com estan asseguts per així poder evitar-los. Aquest ho fa i torna amb l'informe: «Benet seu al costat de Carla» i «Abel és entre Benet i Carla». El que passa és que Jordi està fart de les baralles de la seva dona i cap de les afirmacions que ha fet és veritat. Si sabem que Benet seu a la butaca 3, podeu dir-nos qui seu a la butaca 2?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Consol "

5 comentaris:

Consol ha dit...

A la butaca 2 hi seu Diana. A la 1 hi seu Carla, a la 3 Benet i a la 4 Abel.
Si Benet seu a la 3, la Carla no pot seure al seu costat i per tant seu a la 1. Si Benet seu a la 3 i Carla a la 1, Abel no pot seure a la 2 i per tant seu a la 4. La 2 li queda a la Diana.
McAbeu, exactament, que vol dir això de "per baralles entre les dones". Potser les dones tenim la mala costum de barallar-nos per un no res?

Carme Rosanas ha dit...

Estic d'acord amb el resultat que dona la Consol i
... també amb el seu comentari sobre les baralles entre les dones.





McAbeu ha dit...

Com molt bé explica CONSOL i també confirma CARME, la solució de l'enigma és que a la butaca 2 seu Diana. Felicitats!! :-))

Pel que fa a la frase de l'enunciat "baralles entre les dones" puntualitzar que el LLIBRE es refereix únicament a les dones esmentades a l'enigma (i sobretot a l'Elisenda que es veu que és més dolenta que la tinya), en cap cas es poden generalitzar aquestes "ganes de barallar-se per un no res" a la resta del gènere femení... a menys que amb el vostre comentari sobre el tema, CONSOL i CARME, busqueu baralla, és clar. :-DDD

Consol ha dit...

Gràcies, McAbeu, pel teu aclariment. Entendràs que sovint sentim cada cosa sobre estereotips cap a les dones que ara, per si de cas, preguntem el significat de cada cosa. Sí, malauradament també hi ha dones més dolentes que la tinya.

McAbeu ha dit...

CONSOL: Ho entenc perfectament, no pateixis. I encara que en la meva resposta hi vaig voler introduir un pèl d'humor, t'haig de dir ben seriosament que no puc estar més en contra d'aquests estereotips, tòpics i generalitzacions que, certament en el cas de les dones però també en altres àmbits, tan abunden en la nostra societat i que jo considero força injustos.

Publica un comentari a l'entrada