GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 29 de juliol del 2016

Enigma Visual 094


HO VEIEU BÉ?


És que es tracta d'això, de veure-ho bé...

Només cal fixar-se en la imatge i contestar la pregunta que hi surt.

Així que feu treballar la vista però sense oblidar-vos de l'enginy, eh?.
;-)

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Xexu "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

14 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo en veig 8. Els del reflex no s'han de comptar, però darrere l'encenedor n'hi ha tres, i els 5 de davant, fan 8. A veure per on m'enganxen...

Anònim ha dit...

Jo veig els que veu en Xexu més un llumí extra que fa 9 reflectit en la part superior del encenedor que també s'hauria de comptar.

Carme Rosanas ha dit...

Ostes, tu! Torno a estar d'acord amb en pons....

Elfreelang ha dit...

primer n'he comptat 10 ara en trec els reflectits i em surten cinc dec estar espessa

Sergi ha dit...

Maleït Pons! Doncs apa, jo pujo l'aposta a 10. Els meus 8, el que diu en pons a la part de dalt de l'encenedor, que no es veu a la taula, i un petit tros de la cua d'un altre que es veu reflectit a la tapa de l'encenedor. 10 en total, així que l'Elfreelang hauria encertat, encara que no hagi comptat els que tocaven.

Alfonso Robles Motos ha dit...

Doncs estic amb el Xexu. 8

McAbeu ha dit...

No era tan fàcil com podia semblar aquest enigma visual. La pregunta que ens feien era "Quant llumins hi ha sobre la taula?" i els que es veuen a simple vista són 8. Els tres que hi ha darrera de l'encenedor (que els veiem parcialment i continuant el reflex d'alguns dels del primer pla) i els cinc que veiem davant l'encenedor. Evidentment, els reflectits a la part baixa de l'encenedor són els mateixos que hi ha davant i no s'han de tornar a comptar però a la tapa de l'encenedor, ocults entre les ombres, en veiem dos més (un complet dalt de tot i la cua d'un altre una mica més avall a la dreta) que, fora de la fotografia, també són damunt la taula. Per tant la resposta correcta són 10 llumins.

L'únic que els veu tots és en XEXU que s'emportarà el rètol vermell. Felicitats!! :-))

ELFREELANG, encara que primer també dius que en veus 10 entenc per la teva explicació que els dos reflectits a la tapa de l'encenedor no els havies trobat per això el LLIBRE no et dóna el rètol vermell, si no fos així m'ho dius i ho arreglem de seguida. :-)

ALS ALTRES, moltes gràcies per dir-hi la vostra. :-))

Sergi ha dit...

M'encanten els enigmes visuals! Val a dir que no l'hauria encertat sense l'aportació d'en Pons (i tampoc si ell no estigués tan 'cegato'), així que li cedeixo unes de les cometes del meu rètol vermell pel cop de mà.

Anònim ha dit...

Es clar, jo dono la pista grossa i el premi se l’emporta un altre, així d’injusta es la vida...

McAbeu ha dit...

XEXU: Es nota que ets un home generós, tot i que sembla que n'hi ha que no saben agrair com es mereix això de les cometes. ;-)

PONS: I encara més injusta si "l'altre que s'emporta el premi" és qui és, no saps com t'entenc. :-D

Sergi ha dit...

En Mac juga una mica a dues bandes, eh. A cadascú ens diu allò que volem sentir. Que alguns mirem les dues respostes, eh!

McAbeu ha dit...

XEXU: Mirar la resposta destinada a un altre podria ser considerat un incompliment flagrant de la llei que protegeix la inviolabilitat del correu aliè. Tens sort que el constitucional està ocupat en altres temes en aquests moments que si no... :-DD

Assumpta ha dit...

Ho ho ho que bo això del Constitucional :-DD

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: ;-D

Publica un comentari a l'entrada