GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dijous, 30 de juny del 2016

Endevinalla 809

E809.- Allà on va l'una va l'altra, / sempre fent de penja-robes / i molt cops han estat causa / de que se celebrin noces.

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Jo rai! "

13 comentaris:

Sergi ha dit...

Mmm... les espatlles?

jo rai! ha dit...

Les espatlles em semblarien bé si no fos que no veig que tinguin cap relació amb les noces (ves que ni sigui per això que vaig quedar fadrí!)
Hi ha d'haver alguna altra cosa...

Consol ha dit...

Les ninetes dels ulls?

jo rai! ha dit...

Tampoc li veig massa la cosa de les noces però com a penja-robes sí: quan diem que hi ha roba estesa es perquè algú para orelles!

Home, hi deu haver gent que es casa d'oïda, com algú toca d'oïda, vaja, suposo.
És que haurien de ser les ninetes del ulls per lògica llibrera però no els hi sé penjar roba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jomateixa ha dit...

A mi també em despista molt això de les noces. No li veig el què...

Anònim ha dit...

Noces? Penja-robes? Això té pinta de estar relacionat amb alguna tradició d’aquelles tan antigues que només el LLIBRE recorda, ves a saber.

xavier pujol ha dit...

El dallò i la dallonses.

jo rai! ha dit...

Vista la clarividència d'en Xavier també podria ser una pitrera, aquí sí que si penja roba i bé... pel que fa a les noces... però el sentit de l'erotisme del llibre a dia d'avui el recordo nul!

McAbeu ha dit...

Potser sí que, com diu en PONS, hi ha alguna tradició atàvica que el LLIBRE coneix però que no ha arribat al nostres dies; més segur és que, com en XAVIER i després JO RAI! apunten, l'endevinalla vol que pensem en una resposta "picant" per després donar la solució "blanca" que s'escau però és ben veritat que la gràcia es perd quan, com alguns reconeixeu i jo m'hi incloc, no sabem veure-hi la relació amb el tema de les noces.

Tot i així, malgrat els dubtes la solució correcta ja ha sortit i és en JO RAI! qui s'emporta el rètol vermell per haver dit "les orelles". Felicitats!! :-))

jo rai! ha dit...

Aquest és el rètol vermell més immerescut que he aconseguit mai :(

Faré una enquesta per això del tema de les noces... ja ho diré si algú m'il·lumina.

McAbeu ha dit...

JO RAI!: Home, immerescut no. Bé vas tenir l'idea de les orelles. Potser sense estar-ne gaire convençut, però la vas tenir. ;-)
T'ho agrairé molt si aconsegueixes treure'n l'entrellat de la relació "orelles-noces" i ens ho vens a explicar, no m'agrada deixar enigmes per resoldre. :-)

Alfonso Robles Motos ha dit...

Potser vagi més per allò amorós que es diu a l'orella

McAbeu ha dit...

ALFONSO: És possible, ben vist. :-)

Publica un comentari a l'entrada