GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dimecres, 11 de maig del 2016

795.- Dos grans mestres dels escacs

795.- Dos grans mestres dels escacs han jugat cinc partides d'aquest joc. Cadascun ha guanyat i ha perdut la mateixa quantitat de partides. Cap d'aquestes partides ha acabat en taules. Com pot ser?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Consol "

7 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Cada un dels jugadors ha guanyat 2 partides.
La que fa cinc el gat l'ha fotuda enlaire abans de que fossin taules.

Consol ha dit...

Potser perquè no jugaven entre ells, cadascú jugava amb un altre (o amb l'ordinador). Aleshores no importa la quantitat de partides guanyades o perdudes, només que han guanyat i han perdut les mateixes.

sa lluna ha dit...

Potser perquè, començant la cinquena partida, es trenca el rellotge d'escacs i no la poden jugar. O perquè, el gat d'en Xavier, ha capturat al Rei i ha sortit pitant.
Bona tarda Consol, Xavier.
Aferradetes, Mac :)

Assumpta ha dit...

Jo crec que té raó la CONSOL... No jugaven entre ells (o, com a mínim, NO TOTES LES PARTIDES eren entre ells) :-))

Anònim ha dit...

Estic amb la Consol, jugaven contra algú altre i vaig més enllà, aquest algú era en Rincewind que ha fet cinc partides contra el primer gran mestre i després cinc partides contra el segon gran mestre i les he guanyat totes 10, per tan els grans mestres han guanyat les mateixes partides de escacs els dos, es a dir 0.

Sergi ha dit...

He pensat que, com que només fa un dia, potser encara no havia pensat una solució, però el que m'ha vingut era el mateix que a la Consol, que després ratifiquen altres. Ningú a dit que estiguin jugant plegats.

McAbeu ha dit...

La solució del LLIBRE ve donada en forma de pregunta: Qui ens ha dit que els dos mestres dels escacs han jugat entre ells?. I com que la resposta és "ningú", queda clar que la majoria de vosaltres teniu raó i que la CONSOL s'emporta el rètol vermell. Felicitats!! :-))

Publica un comentari a l'entrada