GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 21 de març del 2016

782.- Una herència extravagant

782.- Un vell multimilionari sempre se'n reia quan li deien: "No siguis tan garrepa, no veus que no podràs emportar-te els quartos quan et moris". Ningú entenia el motiu d'aquestes rialles però quan el vell va morir, els seus hereus ho van descobrir el dia que el notari els va llegir el testament. En aquest havia deixat ben clar que llegava tots els bens als seus hereus però que manava que aquests ho liquidessin tot, ingressessin els diners en un compte bancari i que el total fos dipositat dins del seu taüt. Manava també que després, el taüt i el seu contingut fos incinerat. Una última voluntat no es pot deixar de complir però, tot i així, els hereus van aconseguir repartir-se l'herència. Com ho van fer?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Lluna "

6 comentaris:

Lluna ha dit...

Pq el que varen posar al taüt fou un taló pel valor del total, com ningú el va anar a cobrar, ells s'ho van poder gastar...

Bon vespre Mc!!

Sergi ha dit...

La idea de la Lluna sembla bona. Jo potser hagués dit que els diners fossin en metàl·lic (en monedes metàl·liques, concretament) que es podrien recuperar després. És clar que per cabre-hi al taüt hauria de ser or, com a mínim.

Sergi ha dit...

Val a dir que el vell és encara més malparit del que sembla. Si els hereus cobren els diners han de pagar un bon pessic a Hisenda. I si a sobre s'han de desfer de l'herència, els quedaria un deute ben maco.

Assumpta ha dit...

Sí, sí, jo estava pensant també en alguna cosa que no es destruís, com fer-la efectiva en diamants o així i, després, recollir "les pedretes" entre les cendres, però la idea de la LLUNA m'agrada moltíssim! hahaha un talonet, ningú el cobra i ells, anar tirant del compte :-DD

Alfonso Robles Motos ha dit...

Com que el llibre després diu la seva, apunt a què van obrir una llibreta d'estalvis a nom dels hereus, que van posar al taüt. Després van sol·licitar una llibreta nova i es van repartir ls herència.

McAbeu ha dit...

La solució del LLIBRE és aquesta: Els hereus van complir la voluntat del difunt posant dins del taüt un xec pel total del saldo del compte. Com que passat el termini legal ningú l'havia intentat cobrar, el xec va caducar i els hereus van poder disposar dels diners.

Que, com veieu, és el mateix que ens diu LLUNA al primer comentari i després confirmeu la majoria de vosaltres. Felicitats!! :-))

Publica un comentari a l'entrada