GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 4 de desembre del 2015

Enigma Visual 086


HO VEIEU BÉ?


És que es tracta d'això, de veure-ho bé...

Només cal fixar-se en la imatge i contestar la pregunta que hi surt.

Així que feu treballar la vista però sense oblidar-vos de l'enginy, eh?.
;-)


EDITAT EL 05/12/2015:

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Jo rai! "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

22 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

He vist una silueta que podria ser una persona. Sí!

A la dreta del tronc més proper, el tronc que està a l'esquerra.

Tocant al tronc entre les branquetes que surten horitzontals, seli veu una cama mig cos i un braç i el caparró..

Carme Rosanas ha dit...

Porta els pantalons clars i la jaqueta o camisa tirant a blau o lila agrisat, no gaire fosca tampoc, pe`ro més que els pantalons... tot plegat una mica de color dem gos com fuig, el cap sobretot.

Anònim ha dit...

Em recorda als franctiradors camuflats que vaig posar pel dia de la hispanitat, però veig que aquí no apareix cap cercle vermell que indiqui on es.

Potser que sigui bastant centrat en la imatge just a sota on acaba el tronc més gruixut de aproximadament el mig de la foto?

Anònim ha dit...

Bah! La Carme veu fantasmes xD El bo es que dic jo allà, ajupit traient el cap darrera la pedra amb molsa que hi ha al mig de la imatge.

Carme Rosanas ha dit...

catxis, en pons... ja veig que té raó...

Carme Rosanas ha dit...

Ara que el "meu" per ser un fantasma, és un fantasma moníssim, com de joguina

Sergi ha dit...

Ja no la vaig trobar l'altre dia que la imatge va sortir per error, ehem. Però veig que en Pons té molta bona vista, es nota que és jove. I veig el que diu la Carme també, però no sabria dir si és un home o un Big Foot.

Assumpta ha dit...

Després de diverses entrades al llarg del dia he de dir que no veig cap home...

No volia mirar les respostes dels companys perquè em feia gràcia trobar-lo jo, però res... i ara sí, ara he mirat el què dieu... doncs no veig ni el Fantasma-Fig-Foot de la CARME, ni l'home ajupit que treu el cap d'en PONS... Res... I això que he fet la foto ben gran... doncs res...

McAbeu ha dit...

He de dir que, amb més o menys dificultat, he trobat l'homenet-fantasma de la CARME i la cara de l'home ajupit d'en PONS. Que també veu en XEXU, després.

També he de dir que, buscant els vostres, n'he trobat fins i tot un altre que el LLIBRE no tenia comptat. Aquest altre en XEXU no l'ha vist, i això que vaig fer sortir (per error??) l'enigma abans d'hora perquè ell tingués més temps per fer recerca. :-DDD

Però cap d'aquestes "persones" és la que el LLIBRE dóna com a solució correcta. Així que, ja que l'ASSUMPTA diu que no veu ningú, he editat el post afegint una imatge modificada on surt l'homenet de la CARME (encerclat en blau), l'home d'en PONS (encerclat en vermell) i l'altra cara que he trobat jo (encerclada en verd). I us torno a preguntar: Trobeu una altra persona amagada en aquesta imatge?. Sort!! :-))

Elfreelang ha dit...

noi ni amb les ulleres posades no la veig

jo rai! ha dit...

A base de mirar i mirar he acabat trobant ulls a totes les pedres!!!!!!!!!!!!!

A mi també em semblava que en Pons l'havia encertat però vist que no m'aventuro a dir que hi ha uns ulls oberts amb una boca una mica més avall a la dreta, banda de baix (més o menys a un terç de l'alçada), que podrien pertànyer a una cara una mica "espantada". Si tampoc no és aquesta, com a mínim servirà per equilibrar una mica les posicions de les rotllanes de colors (per cert, em demano el groc!)

Assumpta ha dit...

Ostres, això sí que és divertit!!! :-DDD

Assumpta ha dit...

Estic començant a veure coses rares:

- un home penjat d'un arbre, vestit amb una mena de túnica fosca amb caputxa.
- una mena de pigmeu rabassut i panxut...

Sospito de cap dels dos és la resposta encertada :-DD

August G. i Orri ha dit...

Jo hi veig un home amb molta imaginació: la pedra central sortint seria el nas, la pedra plana de sota, partida, seria la boca, fins i tot hi veig una petita barbeta d'aquestes de cabra, els ulls serien dues pedres superiors, una queda a la dreta just a sota de la cara que veia en Pons i l'altra més a prop del tronc de l'esquerra. En fi, segur que no ho és però per afegir-hi una mica de conya al tema…


Assumpta ha dit...

Jo veig una granota :-DD

McAbeu ha dit...

Com ha quedat més que demostrat amb el vostres comentaris, no és estrany començar a veure cares per tot arreu en aquest tipus d'imatges (paridòlia, se'n diu d'aquest fenomen) però la que el LLIBRE havia amagat no és una il·lusió òptica sinó que és força clara. Estic segur que, quan la veieu, us preguntareu com és que no l'heu vist molt abans. És la que troba en JO RAI! i la veureu AQUÍ. (encerclada en groc, JO RAI!. Felicitats!! :-D)

jo rai! ha dit...

Gràcies pel groc!!!!!!! Mira, em fa il·lusió.

M'alegra saber el nom del mal que pateixo des que visito aquesta pàgina: Paridòlia. Quan ho expliqui als amics segur que em s'impresionen i em planyen.

Carme Rosanas ha dit...

Jo dec patir Aparidòlia, perquè ni amb les explicacions ni amb el groc l"arribo a veure. Tan bé que es veia la del pons!!!

Assumpta ha dit...

Estic com la CARME... de veritat que no veig res allí on hauria de veure l'home famós... :-P

Anònim ha dit...

Si el LLIBRE diu que allà hi ha una cara no seré jo el que digui que no hi és però....

McAbeu ha dit...

CARME, ASSUMPTA i PONS: Doncs per a mi la cara encerclada en groc a la solució és d'allò més clara. Ja veig que la paridòlia m'afecta més del que em pensava i que en JO RAI! i jo ens haurem de plànyer junts. ;-)

Assumpta ha dit...

Què vaaaa! La CARME, en PONS i jo hem de plorar per la nostra manca de visió... És la primera vegada que no trobo un enigma ja resolt! (a part dels matemàtics, clar!! hehe)

Publica un comentari a l'entrada