GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 12 de setembre del 2015

Concurs de 69 (GARBÍ24)


En JOAN GASULL del blog GARBÍ24 s'ha empescat un Concurs de 69 i ens proposa que escrivim uns relats amb una extensió de 69 paraules justes i de tema lliure però "trapella".
Hi ha temps fins el 31 d'octubre i se'n poden fer un màxim de dos que els hi hem d'enviar per mail. Animeu-vos a participar. Jo ja ho he fet, aquí teniu la meva aportació:


Dibuix de la CARME


TRIO & 69

La parella, gens avesada a aquests temes, escoltava astorada mentre el conseller matrimonial els recomanava que experimentessin sense por i els parlava de joguines, postures i pràctiques sexuals que els resultaven totalment desconegudes.
Quan l'expert acabà es feu un silenci tens, fins que la dona s'atreví a parlar: Puc avenir-me a això del trio, doctor, però del seixanta-nou ni parlar-ne. De cap manera vull tenir tanta gent per casa!!




L’AMOR ÉS UNA LOTERIA

Ja no festejo amb la dependenta de l'administració de loteria. Era una xicota maca però la relació no avançava. No la treies d'allò de sempre, era tan antiquada que resultava fins i tot primitiva.
Ara surto amb la noia de l'estanc que és tota una altra cosa. Només cal que us digui que no fa ni una setmana que estem junts i ja m'ha proposat de fer un trio.



10 comentaris:

Sergi ha dit...

Ostres, que bons! El primer ja m'imaginava que acabaria sortint per algun cantó així, però el resultat m'ha fet somriure. I el segon al principi no li he trobat la gràcia, però una segona lectura m'ha fet adonar del sentit polisèmic de tot plegat, hehehe. Caram, sort que al final el premi es decidirà per sorteig...

fanal blau ha dit...

D'acord amb en XeXu! Boníssims, ambdós!

Carme Rosanas ha dit...

És veritat, boníssims tots dod i tant diferents... El primer d'esclat de riure i el segon de subtileses que fan somriure. Dos bravos, per a tu, Mc!

jpmerch ha dit...

Molts bons tots dos. Pensava que potser faries sonets.

xavier pujol ha dit...

Molt bons Mc.
I avui no ha calgut trencar-se el cap resolent endevinalles.

Garbí24 ha dit...

Gràcies sr Mac......a veure si animem al personal

Elfreelang ha dit...

bonissims i per partida doble!

Anònim ha dit...

Això vol dir que ja no estàs de vacances?

jomateixa ha dit...

Boníssims, els he vist a can Garbí i m'has fet començar el dia amb un gran somriure!

McAbeu ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris. Animeu-vos, els que encara no ho heu fet, a participar amb els vostres 69, tot sigui per animar (no hi vegeu dobles sentits ;-D) la catosfera. :-))

Publica un comentari a l'entrada