GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

divendres, 3 de juliol del 2015

Enigma Visual 081


HO VEIEU BÉ?


És que es tracta d'això, de veure-ho bé...

Només cal fixar-se en la imatge i contestar la pregunta que hi surt.

Així que feu treballar la vista però sense oblidar-vos de l'enginy, eh?.
;-)

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Xexu i Assumpta "
TAMBÉ PODEU VEURE LA RESPOSTA CORRECTA SI PREMEU AQUÍ

9 comentaris:

Sergi ha dit...

Mira que bé, sóc el primer. Les quatre persones les veig, dues als troncs de l'esquerra, i dues més perfilades entre les branques. Al mig de la imatge, baixant a l'esquerra, un gran cap que deu ser de cavall o alguna cosa així. L'altre animal encara no el veig!

Màrius ha dit...

No hi ha un ocell a la base de l'arbre de l'esquerra?

McAbeu ha dit...

XEXU: Com passa gairebé sempre en aquests jocs al final acaben sortint més coses amagades de les que ens diuen que hi ha. Encertes les dues cares dels troncs de l'esquerra i també he vist les altres dues que trobes perfilades entre les branques però aquestes últimes no són les que el LLIBRE tenia, per tant encara en queden un parell (com a mínim :-D) per trobar. Pel que fa als animals, el gran cap que trobes entre les herbes a baix a l'esquerra és ben correcte i el LLIBRE ens diu que és un senglar. Falta, com bé dius, l'últim (suposo) animal.

MÀRIUS: No l'acabo de veure però podria ser, de totes maneres no és aquest l'animal que el LLIBRE ens demana que busquem. El que falta és força més gros. ;-)

Assumpta ha dit...

Veig siluetes estranyes, que podrien ser "alguna cosa", però no se'm defineix bé... Insisteixo.

Assumpta ha dit...

No n'estic gens segura però... on la guineu té la pota dreta, just al damunt, al tronc, crec que hi podria veure una cara humana mirant cap a l'esquerra i, just al damunt una altre mirant cap a la dreta...

En quant a l'animal... amb moooooolta imaginació, potser veuria el cap d'un cavall que apareix entremig dels dos troncs primets cap al mig de la imatge. El morro de la guineu queda davant de l'arbre primet de la dreta... llavors es veu com un esbós de cap de cavall i un altre arbre primet...

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Certament en aquests jocs quan comences a veure "alguna cosa" ja veus de tot i no veus res tot alhora. :-)
Però has fet bé en insistir perquè trobes les dues cares que buscàvem i també l'animal amagat, que no només és el cap d'un cavall sinó el cavall sencer com es pot comprovar AQUÍ.
I amb això, la feina queda enllestida. Felicitats!! :-))

Assumpta ha dit...

Aaaaah! Mira que curiós! Jo buscava el cos del cavall cap a l'altre cantó... ara m'adono que la posició exacte del cap fa més normal com ho diu el LLIBRE :-))

Elfreelang ha dit...

amb la xafogor i la calor del ordinador jo o veig res mes que les gotes de suro que em ragen front avall uf

Sergi ha dit...

Les cares que troba l'Assumpta jo les havia vist també, però em semblaven més clares les de les branques de dalt! El que m'havia passat per alt totalment, i mira que és gros, és el cavall o ase aquest que es veu. I no hagués dit que el de baix és un senglar, però alguna bèstia és segur.

L'ocell que veu en Màrius també el veig, justament seria la cabellera de la cara de més cap a baix. Si mires bé, seria un ocellet. Des-li cas, que ell d'ocells n'entén!

Publica un comentari a l'entrada