GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 13 de juliol del 2015

725.- Un pont amb sentinella

725.- Un sentinella està vigilant un pont, té ordres estrictes de disparar a matar a tothom que l'utilitzi per escapar o de fer tornar al seu lloc d'origen als que intentin passar-lo sense un salconduit signat pel governador. És un pont força llarg i per creuar-lo es necessiten entre cinc i sis minuts, per això el sentinella s'està dins de la seva caseta i només surt a vigilar una vegada cada tres minuts. Té calculat que així, si algú intenta escapar-se estarà com a màxim a la meitat del pont i, com que no hi ha cap lloc per amagar-se, el guarda podrà cridar-li l'alto i, si no s'atura, disparar-li. Aquest matí, una dona ha aconseguit creuar el pont sense necessitat de cap salconduit. Com s'ho ha fet?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Pons007 "

11 comentaris:

jpmerch ha dit...

Amb una bicicleta.

xavier pujol ha dit...

Feia boira i el sentinella no l'ha poguda veure.

Anònim ha dit...

La dona realment s’estava escapant. El sentinella li ha donat l’alto. La dona l’ha enganyat i li ha dit que estava entrant, però que no tenia cap salconduit, per tan el sentinella l’ha fet tornar a la entrada del pont que es on volia anar ella per creuar-lo.

Assumpta ha dit...

Bona l'opció d'en PONS!! :-)

Roselles ha dit...

És la dona del governador? O el governador és aquella dona.

jpmerch ha dit...

És la sogra del sentinella.

Carme Rosanas ha dit...

A mi també m'agrada l'opció d'en Pons...

jo rai! ha dit...

Això d'en Pons és molt bo! Jo encara ho arrodoniria dient que la dona caminava marxa enrere per tal de no provocar cap mena de dubte en el seu destí quan fos descoberta pel sentinella.

McAbeu ha dit...

No sabem si anava en bicicleta (JPMERCH), ni quin temps feia (XAVIER), ni quin càrrec o família tenia (ROSELLES, JPMERCH) però el que la dona va fer per poder creuar el pont sense problemes és just el que ens diu en PONS i també confirmen ASSUMPTA, CARME i JO RAI!. Felicitats!! :-))

Així ens ho explica el LLIBRE: Quan el sentinella ha entrat a la seva caseta, la dona ha començat a creuar el pont. Quan faltaven pocs segons per arribar als tres minuts, ha girat cua i ha continuat avançant però aquesta vegada en sentit contrari, cap a on havia entrat. De seguida ha sortit el guarda, que l'ha fet aturar i li ha demanat el salconduit. Com que no el portava, el sentinella l'ha obligat a donar mitja volta i l'ha enviat a on ell es pensava que estava el seu punt d'origen però que de fet era la seva destinació.

Anònim ha dit...

La de vegades que he creuat ponts jo així! No es casualitat que el meu nom sigui tan semblant a la construcció :P

McAbeu ha dit...

PONS: Quan vaig llegir la teva resposta vaig pensar: "Com la clava, segur que en Pons ha hagut de creuar més d'una vegada un pont amb sentinella jugant-se la vida..." i ja veig que em confirmes que tenia raó. ;-D

Publica un comentari a l'entrada