GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 6 d’octubre del 2014

650.- Els tres velocistes olímpics

650.- L'Àngel, en Benet i en Carles són velocistes olímpics i s'entrenen junts competint entre ells. Després de fer vàries curses donen per acabat l'entrenament i es dirigeixen als vestuaris. Mentre es dutxen l'Àngel diu: “Avui m'ha anat molt bé. En la majoria de les curses t'he guanyat, Benet”. En Benet el mira i replica: “Tens raó però jo també estic content perquè en la majoria de les curses he guanyat a en Carles”. En Carles s’eixuga el sabó dels ulls i diu: “Doncs jo, en la majoria de les curses, he guanyat a l’Àngel”. “És que som els millors” diuen els tres amics alhora, sense explicar aquesta aparent contradicció. Podries fer-ho tu?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Pons007 "

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Suposo que no és contradictori si s'entrenen de dos en dos, mai junts. Tot i que la lògica diria que s'han de poder ordenar de més ràpid a més lent, i el primer serà més ràpid que els altres dos, si s'entrenen de dos en dos pot ser que es guanyin mútuament. Tots deuen tenir un nivell semblant, però.

Assumpta ha dit...

Sí, pot ser com diu en XEXU, però, per donar una altre opció, diré que es refereixen a curses diferents. Per exemple curses de 100 m. 1 de 200 m. En unes poden ser millors uns i en les altres al revés :-DD

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que corren tots tres alhora però han quedat posicionats d'una manera curiosa. El millor serà posar un exemple.
Cursa 1: Àngel, Benet, Carles
Cursa 2: Carles, Àngel, Benet
Cursa 3: Benet, Carles, Àngel

Per això l'Àngel ha guanyat en Benet en la majoria de curses (1 i 2), en Benet ha guanyat en Carles en la majoria (1 i 3) i en Carles també ha guanyat l'Àngel en la majoria (2 i 3)

Assumpta ha dit...

Oh, PONS!! Ets... veritablement intel·ligent!!!

McAbeu ha dit...

Ja sabeu que tinc una debilitat per les respostes "laterals" i per això m'han agradat molt les de XEXU i ASSUMPTA, que són realment enginyoses.

També ho és la d'en PONS que, a més, aplica la lògica més matemàtica que buscava el LLIBRE i s'emporta així el rètol vermell per encertar la solució correcta. Felicitats!! :-))

Anònim ha dit...

Gràcies LLIBRE, gràcies Mac!

Es increible que a aquestes alçades l'assumpta es sorprengui de la meva intel·ligència :P

Publica un comentari a l'entrada