GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 25 d’agost del 2014

642.- Un pres a la fuga

642.- Un pres fugat camina per una carretera comarcal quan s'adona que el persegueix a tota velocitat un cotxe dels mossos d'esquadra. Malgrat que no té cap intenció d'entregar-se, es posa a còrrer uns metres en direcció al cotxe policial. És un inconscient o podeu imaginar una altra raó per actuar així?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Pons007 i Assumpta "

10 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ni idea... com no sigui que, si el cotxe dels Mossos va a tota velocitat, potser pensa que van fixats en algú a qui han de seguir i no posaran atenció en algú que corre en sentit contrari, així que el cotxe l'avançarà i ell podrà trencar per algun caminet i els haurà despistat...

Assumpta ha dit...

Una altre opció:

En realitat, no és que corri en direcció al cotxe policial (tot i que, en la pràctica sí que ho fa) sinó que el que vol és recular uns metres perquè just acabava de passar un trencant. Vol arribar al trencant i escapar per allí.

Qui diu un trencant diu un lloc bo per amagar-se... :-)

Sergi ha dit...

Potser corria en la mateixa direcció però en sentit contrari.

Anònim ha dit...

Coi de Sergi, viu la vida com si fos una classe de matemàtiques :P

Podria ser que el pres estigués començant a passar per un pont, i veu que el pont es llarg i li surt més a compte tornar al principi del pont i fugir camp a través.

Lluna ha dit...

Un amagatall d'algun tipus...

Bon dia gent!!
Bon dia Mc!!

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: Doncs mira, a la primera no però a la segona sí. Malgrat no encertes exactament l'explicació que dóna el LLIBRE sí que, en la teva solució del segon comentari, encertes la idea de la resposta correcta i per això el LLIBRE ha decidit atorgar-te mig rètol vermell. Felicitats!! :-))

SERGI: El llenguatge de cada dia està ple d'incorreccions matemàtiques certament. Però aquesta vegada la solució no anava per aquí.

PONS: Tu sí que encertes exactament l'explicació del LLIBRE, t'emportes també la teva part del rètol vermell que estic segur que no et farà res compartir amb l'ASSUMPTA. Felicitats!! :-))

LLUNA: Una altra opció que també podria ser la bona. :-)

Assumpta ha dit...

Ostres, quin honor!! Moltes gràcies!! Feia tantíssim temps que no encertava un LATERAL!!

Espero que a en PONS no li sàpiga greu... De fet, jo no vaig pensar en cap pont, dir el contrari seria mentir, però si que he de dir que la meva idea era aquesta, sortir d'un lloc on acabava d'entrar i on veia que estava perdut: vaig imaginar com una carretera llarga i ample en la que segur que l'atraparien i que, reculant una mica, sortia d'aquesta carretera i podia agafar un altre camí, un trencant o el que fos ;-))))

McAbeu ha dit...

ASSUMPTA: La idea que solucionava l'enigma era justament aquesta, que la "sortida" més propera era darrere i no cap endavant i per això el pres comença a còrrer cap a la policia quan el primer impuls seria just el contrari. :-)
Segur que a en PONS no li sap greu, dona. :-DD

Anònim ha dit...

Espero que en Xexu no es posi gelós quan vegi que comparteixo rètols vermells amb altre gent que no es ell :P

Assumpta ha dit...

Hahahaha... mentre no es posi a trencar cames!!!

Publica un comentari a l'entrada