GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dilluns, 4 de novembre del 2013

563.- Robatori al magatzem de televisors

563.- Una banda de lladres estaven robant un magatzem de televisors, havien aconseguit la clau de l'entrada de mercaderies que donava al carreró de darrere la botiga i per allí estaven carregant tots els televisors en un camió. Quan estaven a mitja feina, s'escolta a una sirena de policia que es dirigeix cap el carreró que no té cap altra sortida i per tant no poden evitar que els policies els vegin. Com s'ho fan per no ser detinguts?

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A " Xexu "

9 comentaris:

Sergi ha dit...

Els diuen que els estan gravant des del terrat del carreró i que si fan alguna cosa es faran famosos a les xarxes socials i els pot caure un puro (o no)?

Sergi ha dit...

O potser en aquell moment fan com que estan fent la feina inversa, és a dir, descarregant un carregament de televisors a la botiga, com si fossin els proveïdors.

Lluna ha dit...

Mira!!! Anava a dir el mateix, si fan veure que els descarreguen la poli no els pot pas dir res...

Bon dia XeXu!!
Bon dia Mc!!

Anònim ha dit...

Fer veure que estàn proveint el magatzem en comptes de robar-lo es la solució aborrida.
La solució divertida es treure els AK-47, ametrallar els agents i fugir del carreró tot embestint el cotxe patrulla amb el camió.

jpmerch ha dit...

Tancar el camió amb la càrrega que tinguen feta, entrar els televisors sense carregar i tots ells dins el magatzen, i tancar la porta per dins.

Assumpta ha dit...

Anava a dir exactament el mateix que en XEXU :-))

ninona ha dit...

bé, com ja heu fet servir l'opció intimidatòria (gravar-los amb el mòbil), la dissimulada (fer veure que descarreguen), i fins i tot la més cruenta i cinematogràfica, optaré per una de tota la vida, la corrupció: Una tele o dos per cada poli i aquí no ha passat res

:P

jomateixa ha dit...

a mi no se m'acudeix res que no s'hagi dit ja, però alhora crec que no serà cap de les que han dit...

McAbeu ha dit...

La solució podria ser qualsevol de les que heu dit (fins i tot la d'en PONS ;-D) i, malgrat que la JOMATEIXA no s'ho creu, de fet és una de les que heu dit.

El LLIBRE opta per que els lladres es facin passar per proveïdors fent veure que estant entregant els televisors en comptes de robar-los, com ens diu en XEXU. Felicitats!! :-))

Publica un comentari a l'entrada