GRÀCIES!!

BOTIGA ONLINE
elmagatzem.blogspot.com
LLibres d'ocasió a 1, 3, 6, 9 i 12 €

dissabte, 19 de desembre del 2009

Blocaire Invisible 2009


S'apropa el Nadal i torna el BLOGAIRE INVISIBLE. Una iniciativa que jo vaig descobrir l'any passat quan feia poc més de dos mesos que havia inaugurat el meu bloc i m'hi vaig apuntar. Va ser una bona idea: Durant quinze o vint dies m'ho vaig passar molt bé deixant i rebent pistes, pensant el regal que havia de fer i esperant el regal que em farien a mi, però sobretot m'ho vaig passar molt i molt bé descobrint una colla de blogs nous, molts dels quals encara formen part de la Meva Blogosfera.

Per tant, no podia deixar d'apuntar-me al BLOCAIRE INVISIBLE 2009 tal com hem fet 77 blogaires. De moment, només sé de quin dels altres 76 en sóc el seu Blogaire Invisible i també sé que entre els 75 que queden hi ha el Meu Blogaire Invisible, que ja m'ha visitat conservant l'anonimat (almenys de moment ;-D).

Per tant és hora de començar a jugar i per això tindrem aquest post que enllaçat des de la imatge de la barra lateral serà on aniré actualitzant les meves pistes cada dos o tres dies. I si és hora de començar doncs millor que comencem:

19.12.2009: Dimecres passat vaig rebre l'e-mail del VEÍ que m'informava del blog que m'ha tocat aquest any. Ja l'he visitat i li he deixat un missatge anònim. Avui us dono la primera pista: És un blog que no coneixia i per tant no surt a la Meva Blogosfera. (PISTA 1).
I parlant del Meu Blogaire Invisible, ahir va tornar a visitar-me i em va dir que m'havia preparat un anagrama. Quina millor ocasió per posar-lo que estrenar els comentaris d'aquest apunt, no? :-DD

22.12.2009: Avui i mentre m'espero que em toqui la loteria, us deixo una altra pista sobre el blog al qui li he de fer el regal: La majoria dels seus apunts estan dedicats a un aspecte molt concret de la cultura (PISTA 2).
I ja heu vist als comentaris que el Meu Blogaire Invisible em vol fer treballar i m'envia per e-mail les pistes en forma d'anagrama. No sé si ho fa per marejar-me però m'agrada, encara que he de confessar que el primer el tinc força entravessat però no puc demanar-vos ajuda que m'ho ha prohibit. :-DD

25.12.2009: BON NADAL!. Ni un dia tan assenyalat com avui podem deixar de publicar una pista del BI-09. Aquí la teniu: El blog en qüestió fa temps que funciona, el seu primer apunt és de fa més de cinc anys (PISTA 3).
En quant al Meu Blogaire Invisible em sembla que ja sé qui és, i no per l'anagrama que em va enviar sinó per les pistes que ha deixat al seu blog. Clar que també pot ser dels que encara no han deixat pistes a casa seva (que encara en són uns quants) i aleshores res de res. :-D

28.12.2009: Continuo amb les pistes sobre el blog al qui he de fer el meu regal: El nom del seu blog està format per dues paraules (PISTA 4).
En quant al Meu Blogaire Invisible estic en un stand-by. M'he quedat encallat amb l'anagrama (també s'ha de dir que aquests dies de festa no he estat gaire per la feina de resoldre anagrames :-DD)

31.12.2009: L'últim dia de l'any toca la penúltima pista per descobrir el blog que m'ha tocat: No és un blog de Blooger (PISTA 5).
I ja he confirmat qui és el Meu Blogaire Invisible, per fi (he necessitat dues pistes :-DD) he solucionat l'anagrama que m'havia enviat i això, junt a les pistes que ha penjat al seu blog, ho ha deixat tot ben clar.
L'anagrama en qüestió era "CISTELLA QUE COMPRE". No us poso la solució, a veure si la trobeu més fàcilment que jo. ;-)

03.01.2010: Ja s'apropa el dia D. Dimecres és Dia de Reis, el dia que hem de publicar els nostres regals. Avui deixo la última pista: És un blog en espanyol (PISTA 6).
Fins ara la blogaire que m'ha tocat encara no m'ha descobert, li he deixat algunes pistes al seu blog que no ha desxifrat i segur que no ha passat per aquí perquè si hagués vist les dades que he anat deixant crec que ja m'hauria trobat.
És una llàstima però m'ha semblat que enguany, i malgrat haver batut el rècord d'inscripcions, la animació per trobar els BI-09 ha estat molt menor que l'any passat. Encara avui, a tres dies del final, hi ha blogs on no ha sortit cap pista :-(
No ha estat el cas de La Meva Blogaire Invisible que si ha entrat en el joc, tant al seu blog com enviant-me pistes a mi. He tingut molta sort que em toqués ella. Però encara no us dic qui és, primer us poso el segon anagrama que em va enviar ("BASTÓ DE L'OM"). Tant l'un com l'altre donen pistes sobre el nom del seu blog.

05.01.2010: I fins aquí el BLOGAIRE INVISIBLE 2009. Acabo de programar l'apunt amb el meu regal perquè surti aquesta Nit de Reis a les 00:01, espero que li agradi a la Blogaire que m'ha tocat i que a la fi ja m'ha descobert :-DD. Per això ja puc dir qui és, aquest any m'ha tocat el blog HISTORIAS-TROYANAS.
En quant a la Meva Blogaire Invisible ja vaig dir que feia temps que l'havia descobert i ja és hora que vosaltres també sapigueu qui és. Sota l'anagrama "CISTELLA QUE COMPRE" s'amagava "COMPTE QUE RELLISCA" i "BASTÓ DE L'OM" vol dir "MOLT DE SABÓ", per tant la conclusió era clara i el blog no pot ser altre que GEL DE DUCHA II que tan bé porta l'amiga DUSCHGEL. Demà al matí aniré a recollir el Regal De Reis al seu blog. :-))

06.01.2010: I aquest matí ja hem trobat els regals!!! :-DD

Aquest és el que he fet jo:

I aquest el que he rebut:

FELIÇ DIA DE REIS!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, McAbeu. Ja veig que et vas impacientant ;)

Però no sé pas si posar-lo aquí... Que després t'ajuda tota aquesta colla que en saben tant i no s'hi val. Aquest és per a tu solet. I el rebràs per correu.

BI 09

McAbeu ha dit...

D'acord! Almenys ho havia de provar, no? :-DD

El veí de dalt ha dit...

Qui ha dit que la virtualitat no fa amistats? I coneixences!

McAbeu ha dit...

VEÍ: Això mateix, qui ho ha dit??. Perquè si algú ho ha dit, és un mentider. :-DD
M'agrada aquest joc de pistes que despisten, a veure si la gent s'anima que de moment encara no n'han sortit gaires. ;-)

khalina ha dit...

Bones festes! Estava buscant el meu blocaire invisible. Pel que dius no sóc jo. Veig que a tu et posen anagrames i tot! Quin nivell!
Clar que veig que tu en el teu blog també proposes tot d'enigmes i endevinalles. Molt interessant! Salut!

Publica un comentari a l'entrada